Yetiş Denizli

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İran'daki eski hocası Mustafa Denizli'ye haber gönderdi. Denizli süre istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2012 Güncelleme 25 Mayıs 2012, 02:16
Yetiş Denizli

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, takımın yeni hocasını belirlemek için harıl harıl çalışıyor. Şu ana kadar görüşme payılan Rangnick, Zico gibi isimlerle bir soncu varamayan Siyah-Beyazlılar, 2009'daki en son şampiyonlukta takımın başında bulunan eski hocaları Mustafa Denizli'ye haber gönderdi.

YÖNETİMLE GÖRÜŞMELİYİM!
İran'ın Persapolis takımının başında bulunan ve başarılı yönetimiyle dikkat çeken Denizli'nin olumsuz bir yanıt vermediği, "Beşiktaş'ta görev almak her zaman bir onurdur. Ancak, devam eden bir sözleşmem var. Öncelikle kulübümle görüşme yapmam lazım. Hafta başına kadar bana süre verin" dediği öğrenildi. Bu arada Denizli'nin takımı Persapolis, Asya Şampiyonlar Ligi'nden elendi.

ALTINSAY VE KIRAN ALMANYA'DA
Siyah-Beyazlılar'da Denizli cephesinde bu gelişmeler yaşanırken İbrahim Altınsay ve Tamer Kıran ise İtalya'nın ardından Almanya'ya geçerek arayışlara hız verdi. İkilinin adı sır gibi saklanan bir teknik adamla daha görüşme yapacakları sızan haberler arasında. İki isim ayrıca Almanya'da gurbetçi futbolcularla da masaya oturacak.

BAŞKAN BEKLENİYOR
Altınsay ve Kıran ikilisinin hazırladıkları raporları ve yaptıkları görüşmelerde geldikleri son durumu bildirmek için başkan Fikret Orman'ı bekledikleri kaydedildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Orman'la hafta sonu durum değerlendirmesi yapılacağı öğrenildi.

KIBRIS ÇIKARMASI
Kıbrıs'ta bulunan Başkan Fikret Orman'ın ise, KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer'i makamında ziyaret ederek tesis yapımı için fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.