Fener dünyayı ayağa kaldıracak

Kevin Durant ve Ömer Aşık dışında F.Bahçe Ülker'in başka sürprizleri de olabilir. Williams ve Semih ise tüm sezonu Beşiktaş'ta geçirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2011 Güncelleme 16 Kasım 2011, 09:09
Fener dünyayı ayağa kaldıracak

İÇİNDEKİLER

NBA'de sezonun başlamasından ümitler kesilince, Fenerbahçe Ülker. dünya yıldızlarını kadroya katmak için harekete geçti. Sarı- Lacivertli yönetimin eski oyuncusu Ömer Aşık ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Fenerbahçe Ülker'den problemli ayrılmasına rağmen Ömer'in ikna edildiği ifade ediliyor.

TEK ENGEL MACCABI TEL AVIV...
Başarıldığı taktirde Fenerbahçe Ülker'in esas bombası Oklahama City'li Kevin Durant olacak. NBA sayı kralı olan Durant, daha önce "Sefelosa'nın oyandığı takımda yer alabilirim" ifadesini kullandığı belirtiliyor. Ancak Kevin Durant için İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının da devrede olduğu gelen haberler arasında. Fenerbahçe ile İsrail kulübü arasında Kevin Durant için sıkı bir rekabet yaşanacak gibi görünüyor.

ENES KANTER İLE TEMASLAR SÜRÜYOR
Yine Fenerbahçe Ülker'den kötü ayrılmasına rağmen Enes Kanter ile görüşmelerin menacerler aracılğıyla sürdüğü , Hidayet Türkoğlu'nun da Fenerbahçe Ülker ya da Efes Pilsen'den birini tercih edeceği gelen haberler arasında. Hidayet Türkoğlu için daha İspanyol devi Real Madrid'in de temasları olmuş ama Hidayet bekleme kararı almıştı.

* 21 yaşında 2.06 boyunda olan Kevin Durant, 2010 Dünya Basktetbol Şampiyonası'nda ABD Milli Takımı ile altın madalya kazanmıştı. 2009/10 normal sezonunda 30.1 sayı ortalaması tutturmuştu.