Alırım anahtarını

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2011 Güncelleme 21 Şubat 2011, 11:31
Alırım anahtarını

İÇİNDEKİLER

Bu sezon transfer olduğu Real Madrid'de müthiş bir performans gösteren Mesut Özil, Almanya Milli Takımı'ndan arkadaşı Bayern Münih'li Bastian Schweinsteiger ile çılgın bir iddiaya girdi. Real'in Türk yıldızı Mesut, 17 Nisan'da Bernabeu'da oynayacaklarını Barcelona maçını kesin olarak kazanacaklarını söyledi.

BAŞKA İDDİALARA BENZEMİYOR!
Fakat Schweinsteiger, Barcelona'nın Nou Camp'ta olduğu gibi Real Madrid'i yine devireceğini savununca iki yıldız iddiaya tutuştu. Fakat bu iddia bizim bildiğimiz iddialardan değil!

İKİSİ DE ARABA TUTKUNU
Çünkü tam bir araba tutkunu olan Mesut Özil ve Schweinsteiger'in iddiasına göre, kaybeden kazanan tarafa Audi marka arabasını verecek. Eğer maçtan Real Madrid galip ayrılırsa, Schweinsteiger'in Audi A8 marka arabası Mesut'un olacak. Barça kazanırsa, Mesut Audi A7'sini Schweinsteiger'e verecek.

KAZANAN KİM OLACAK?
Şimdi Alman futbolseverler, Real Madrid ile Barcelona'nın nefesleri kesecek maçını dört gözle beklemeye başladı. Kazanan 17 Nisan'da belli olacak.

PİYASA DEĞERİ TAM110 BİN EURO!
BERNABEU'da 17 Nisan'da oynanacak maçta Real Madrid, Barcelona'yı yenerse Mesut Özil, Schweinsteiger'in 110 bin Euro'luk arabasının sahibi olacak. Bu yüzden Türk yıldızın sahaya daha farklı bir motivasyonla çıkacağı belirtiliyor.

SCHWENI ZAFERDEN ÇOK EMİN!
Schweni lakaplı Bastian Schweinsteiger, Mesut Özil'in arabasını mutlaka alacağını söyledi. Alman futbolcu, "Barcelona dünyanın en iyisi. Beni yanıltacaklarını hiç zannetmiyorum" ifadesini kullandı.