Hakan Şükür kara para aklıyor!

Latif Erdoğan: Sakarya’da diyelim 50 milyon toplanıyor. Bu paranın aklanması lazım. Hakan inşaat işine girse kim ne diyecek! Babasını da onu da para örgüte bağladı. Semih Yuvakuran: FETÖ'cü olmadığınız zaman iş bulamıyorsunuz. Kaç takımla anlaştım ama beni arayıp, 'Hakan Şükür bize hoca göndereceğini söyledi' diyorlardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2016 Güncelleme 17 Ağustos 2016, 01:41
Hakan Şükür kara para aklıyor!

İÇİNDEKİLER

Pazartesi gecesi Salih Nayman'ın sunduğu A Haber'deki Gece Ajansı programı gündeme bomba gibi düştü. FETÖ'nün iç yüzünün anlatıldığı ve birçok bilinmeyenin ortaya çıktığı programda hakkında tutuklanma kararı çıkan Hakan Şükür'le ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. İşte programa katılan isimlerin öne çıkan sözleri:

Latif Erdoğan: Fethullah Gülen futbolcuları tek tek bilmez. Terörist başının ismini zikrederek, aralarına almak istedikleri futbolcuları, 'Size özel bir sevgisi var' diyerek çağırdılar. İlk başlarda amaç onların popülaritesinden istifade etmekti. Hakan Şükür'ün nikahında Gülen şahitlik yaptı. Tüm Türkiye ayağa kalktı o zaman. O dönemde çok önemli bir köşe yazarına ismini vermeyeyim, ziyaretleri ben yapıyordum. Gülen'in Hakan Şükür'ün nikahında bulunmasını herşeyden önemli gördüklerini söyledi. O süreçten sonra bütün kapılar açıldı bize...

TOPLUM YAPTIKLARIMIZI SORGULAMIYOR
LATİF ERDOĞAN: "Futbolcularla görüşmeyi yapan bizlerdik. Dernek başkanı bendim. O dönemde herkesle görüşme, herkesle konuşmayı ilke edindiğimiz için toplum bizim yaptığımız şeyleri sorgulamıyor tabii. Mutlaka yaptıkları işlerde bir hikmet bir hayır vardır diye bakıyor. Adnan Polat'ın otelinde iftar yemeği verdiğimizde 2 bin 500 kişi geldi. Sanatçı, sporcu herkes katıldı.

ŞÜKÜR İÇİN "ADAM OLMAZ" DEMİŞTİM!
LATİF ERDOĞAN: "Ben başta da Hakan Şükür için adam olmaz demiştim. Futbolu bıraktıktan sonra daha çok cemaatle özdeşleşti. Para ilişkileri var bunların. Hakan Şükür çok para kazanan biriydi. Bu yapı onun parasını içeride- dışarıda idare eden yapıydı. 200 milyon. Sakarya'da diyelim 50 milyon lira para toplanıyor. Bu paranın aklanması lazım. Hakan bir inşaat ya da otel işine girse kim ne diyecek! Babasını da onu da bu para örgüte bağladı."

MİLLİ OYUNCULAR SOHBETLERE KATILDI
Semih Yuvakuran: Ben de bir kaç kez sohbetlere davet edildim ve gittim. Burada bulunmamın nedeni Galatasaray'da oda arkadaşım İsmail Demiriz'di. Daha sonra birbirimizi küstük zaten. İsmail dini öğrenmek isterken bu grubun içerisine giriyor. Sonra yayılıyor ve milli takımlara kadar yansıyor. "Milli takımlarda oynayan oyuncular içeride sohbetler yapıyor. O sohbetlere herkes katılıyor.

ÖNÜNDE EĞİLİP ETEĞİNİ ÖPÜYORLARDI!
SEMİH YUVAKURAN: Milli takımlarda oynayan oyuncular içeride sohbetler yapıyorlardı. O sohbetlere herkes katılıyordu. Sonra Beşiktaş'a atlandı. Sonra Fenerbahçe kaldı. Fenerbahçe olayını halletmek için de İsmail benim için 'çok yakın arkadaşım' diyor. Beni aradılar. Ben de gittim ama çok farklı şeyler gördüm orada. Asla kimsenin önünde eğilmedim. Bazıları önünde eğilip eteğini falan öpüyorlar.

DEĞİŞMEDİĞİNİ GÖRÜNCE GİTMEDİM
SEMİH YUVAKURAN: Bir kez de Kadir Gecesi'nde gittim. Gülen'in arkasına hepimiz dizildik. Yine aynı grup, Galatasaray grubu... Yaşanan şeylerin değişmediğini görünce bir daha da gitmedim. Gitmediğim için antrenörü hayatım boyunca bunun etkilerini gördüm. Onlardan olmadığınız zaman iş bulamıyorsunuz. Antrenör olarak kaç takımla anlaştım. Ancak daha sonra beni arayıp, 'Hakan Şükür bize hoca göndereceğini söyledi' deyip, benden vazgeçtiler


BURADAN SESLENİYORUM: ARTIK KONUŞMA ZAMANI
Tanju Çolak: Ertuğrul Sağlam, Hakan Ünsal'a, Emre Belözoğlu'na, Arif Erdem'e, Mutlu Topçu'ya sesleniyorum. Arkadaş bugün konuşma günü... Çıkın konuşun. Sen buraya gelip konuştuğun zaman tetörist başı oradan izliyor diye hala korkuyorsan sana yazıklar olsun. Bu vatan bizim vatanımız. Bu vatan üç beş çapulcuya teslim edecek millete sahip değil. Vatan için her şeyi yapacak millete sahibiz biz. Konuşman gerekir!


YARIN: FUTBOLUMUZU BEKLEYEN FETÖ TEHLİKESİ NE?