Hedefte yine Mevlüt var

Fenerbahçe yönetimi, sezon başında da peşinden koştuğu fakat yüksek maliyet nedeniyle vazgeçtiği milli futbolcu için birkez daha harekete geçti. St. Etienne forması giyen Mevlüt yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmayı düşünüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2014 Güncelleme 31 Aralık 2014, 12:36
Hedefte yine Mevlüt var

İÇİNDEKİLER

Fener'de gözler ara transferde... Teknik direktör İsmail Kartal'ın Mersin İdman Yurdu maçının ardından "Ocak ayında forvet takviyesi yapacağız" demesi sonrası herkes bu ismin kim olacağını tartışmaya başladı... Alınan bilgilere göre, Sarı-Lacivertli yönetimin yabancı kontenjanı nedeniyle ilk olarak yerli forvetlerin peşine düşmüş durumda.

HOCASIYLA ARASI ÇOK BOZUK
İsmail Kartal'la bu konuda çalışmalar yapan Fenerbahçe yönetiminin ilk aday olarak Mevlüt Erdinç'i belirlediği ifade ediliyor... Sarı-Lacivertliler sezon başında da milli futbolcunun transferi için yoğun çaba harcamış fakat yüksek maliyet engeline takılmıştı. Fakat şu anda oluşan şartlar transferin gerçekleşme ihtimalini artırmış durumda. St. Etienne'de teknik direktör Christophe Galtier ile sorunlar yaşayan Mevlüt, son 6 haftada kendisine 18 kişilik kadroda yer bulamadı. Yıldız futbolcu bu nedenle ara transferde takımdan ayrılmayı düşünüyor.

FİYATI YARI YARIYA DÜŞTÜ!
Sezon başında Mevlüt için 6 milyon Euro isteyen Fransız kulübünün de son gelişmeler sonrasında tecrübeli forvetin fiyatını 3.5 milyon Euro'ya kadar düşürdüğü belirtiliyor. Fenerbahçe yönetiminin, St. Etienne ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Mevlüt'ün transferini 2.5-3 milyon Euro'ya bitirmeyi planladığı ifade ediliyor. Bu sezon takımıyla 10 lig maçına çıkan milli futbolcu 3 kez ağları sarstı. Bu golleri ilk iki haftada atan Mevlüt Erdinç, 17 Ağustos tarihinden bu yana golle buluşamadı. 27 yaşındaki futbolcuyu Ligue 1'den de bazı takımların istediği gelen bilgiler arasında.