Yeni Kartal Moledo

Siyah-Beyazlılar, Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'de forma giyen oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağladı. Geçen sezon 17 maçta 2 gol atan oyuncunun omzundaki sakatlık merak konusu. Beşiktaş bir diğer Brezilyalılar Goulart ve Arouca ile de ilgileniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2014 Güncelleme 10 Haziran 2014, 01:32
Yeni Kartal Moledo

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş aradığı stoperi Ukrayna'da buldu. Metalist Kharkiv'de forma giyen 26 yaşındaki Rodrigo Moledo ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

GEÇEN YIL TRANSFER YAPTI
Bilic'in yönetimden alınmasını istediği Moledo geçtiğimiz sezon Metalis'te oynadığı 17 maçta 2 gol kaydetti. Beşiktaşlı yöneticilerin, Ukrayna ekibiyle ödemeler konusunda anlaşma sağladığı ve Moledo'nun önümüzdeki günlerde İstanbul'da olması bekleniyor. Moledo geçen sezon başında Brezilya'nın Internacional kulübünden 5 milyon Euro bedel karşılığında Metalist Kharkiv'e transfer olmuştu. Siyah- Beyazlı kulübü düşündüren tek konu ise Moledo'nun geçtiğimiz Mart ayında omuzundan geçirdiği ciddi rahatsızlık. Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin iki oyuncuyu daha takibine aldığı öğrenildi.

AROUCA DA SICAK BAKIYOR
Beşiktaş'ın gündemindeki isimlerden Ricardo Goulart, Cruzeiro formasını giyiyor. Forvet arkası ve kanatlarda görev yapan 23 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 3.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Goulart geçen yıl 33 maçta 10 gol atıp 5 asist yaptı. Kartal'ın listesindeki diğer Brezilyalı Arouca ise 2010 yılından bu yana Santos'ta forma giyiyor. Defansif orta saha oyuncusu olarak görev yapan Arouca, futbol hayatına Fluminense'de başladı. 2009 yılında Sao Paulo forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, 2010 yılında Santos'a transfer oldu. 2014'te Santos ile 23 maça çıkan Arouca, 4 gol attı. Sambacı da Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor.