Alkollü olan taraftarlara Süper Kupa yok!

Kayseri'deki Süper Kupa Finali'nde geniş önlemler alınacak. Alkollü taraftarlar bileti de olsa stada sokulmayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2013 Güncelleme 04 Ağustos 2013, 01:11
Alkollü olan taraftarlara Süper Kupa yok!

İÇİNDEKİLER

Kayseri Kadir Has Stadı'nda 11 Eylül Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali için geniş güvenlik önlemleri alınacak. Karşılaşma öncesinde alkol tüketiminde bulunan taraftarlar, biletleri bile olsa stada alınmayacak. İki takım taraftarlarının karşı karşıya gelmemeleri için farklı yollardan stada ulaşmaları sağlanacak. Emniyetin karaborsa bilet satışına karşı da yoğun güvenlik tedbirleri alacağı belirtilirken yapılan açıklamada, "Maçın biletleri, federasyonca ilk defa internet üzerinden satışa sunuldu. Stadyum etrafında bilet satışı olmayacaktır. Stadyum etrafında karaborsa bilet satışına izin verilmeyecek ve bunun için özel ekipler oluşturularak gün boyu denetim yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

BİR YILA KADAR HAPİS CEZASI VAR!
Süper Kupa Finali'nde taraftarlar alkollü, delici veya kesici aletlerle stada girmeye kalkarlarsa gözlerinin yaşına bakılmayacak. 6222 sayılı yasaya göre bu durumdaki kişiler için 1 yıla kadar hapis cezası söz konusu.

6 AYRI NOKTADA SIKI KONTROL...

Süper Kupa Finali'nde iki takımın taraftarları için 6 ayrı kontrol noktası oluşturularak taraftarlar ve araçlar tek tek kontrolden geçirilerek içeriye alınacak.