Sneijder'in eşi: İstanbul'a giderim

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, “Wesley nereye giderse ben de oraya gideceğim dedi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Sneijder'in eşi: İstanbul'a giderim
Hollandalı futbolcunun eşi Yolanthe Cabau, evinin önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eşi Wesley Sneijder'in Galatasaray'a transferindeki son durumu bilmediğini söyleyerek, "Tek diyebileceğim eğer buradan gitmek gerekirse, Wesley nereye giderse ben de oraya gideceğim dedi.

Milano şehrini ve Inter'i çok sevdiğini ifaden Cabau, gazetecilerin "İstanbul'u mu yoksa İngiltere'yi mi tercih edersiniz?" sorusuna ise, "İngiltere veya İstanbul, benim için problem yok. Kocam nereye giderse ben de onunla gideceğim" seklinde yanıt verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.