ÖZEL İZİNLE METRİS'E GİTTİLER
Yıldırım'ın sözlü savunma talebi üzerine dün öğlen saatlerinde Metris Cezaevi'ne giden PFDK üyesi Sinan Gürsoy ve raportör üye Av.Serdar Ölmez, alınan özel izinle Yıldırım'la bir araya geldi. Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun da hazır bulunduğu görüşmede Aziz Yıldırım'ın şüpheli 10 maçın 4'ü hakkında ifadesini verdiği öğrenildi.
3 HAFTA İÇİNDE KARAR BEKLENİYOR
Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından bir açıklama yapan Fenerbahçe yöneticisi ve avukat Yasemin Merçil, "Henüz bitmedi. Yarın (bugün) de devam edecek" ifadesini kullandı. PFDK, kurula sevkedilen şahıslarla ilgili kararlarını vermeden önce Etik Kurulu raporunu da bekleyecek ve bu raporu da inceledikten sonra kararlarını bildirecek. Kararların 3 hafta içinde verilmesi bekleniyor.
HAYATi ÖNEM TAŞIYOR
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın vereceği ifade, şike soruşturmasında Sarı- Lacivertli kulübün kaderi açısından büyük önem taşıyor. Alınan ifadeler Etik Kuulu ve PFDK'nın kararında çok etkili olacak.

