Kartal gözünü Formica'ye dikti

İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, Siyah-Beyazlı yönetimin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için kulübüne 2.5 milyon pound teklif ettiğini öne sürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2012 Güncelleme 11 Ocak 2012, 02:26
Kartal gözünü Formica’ye dikti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan sürpriz atak... İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, Siyah-Beyazlı kulübün Blackburn Rovers'ın Arjantin'li yıldızı Mauro Formica'yı transfer listesinin en başına aldığını öne sürdü. Gazete Beşiktaş'ın 23 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için İngiliz kulübüne 2.5 milyon pound teklif ettiğini ancak Blackburn Rovers'ın 4 milyon pounddan aşağı inmediğini okurlarına duyurdu.

TRABZONSPOR DA İSTEMİŞTİ
Gazete bir dönem adı Trabzonspor'la da anılan Arjantin'li oyuncuya Türk takımlarından Bursaspor ve Kayserispor'un da talip olduğunu iddia ederek, "Formica'ya ülkesi Arjantin ve Fransa ile Belçika'dan da teklifler var. Ancak Türk takımlarının verdiği rakamlar daha büyük. Formica için Türkiye'de en cazip kulüp Beşiktaş" dedi. Daily Mail gazetesi Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal'ın Arjantin'li yıldızı çok istediğini öne sürerek, "Beşiktaş Avrupa Ligi'nde oynadığı için takıma 10 numara pozisyonunda bir oyuncu aranıyor. Bu nedenle Formica'yı istiyorlar" yorumunu yaptı. Bu sezon Blackburn Rovers forması altında oynadığı 24 karşılaşmada 2 gol, 1 asist kaydeden Arjantin'li futbolcu 1 kez de milli formayı giydi. Beşiktaş Yönetimi'nin Formica için İngiliz kulübüyle bir kez daha pazarlık masasına oturarak son teklifi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.