Schuster kavgası

Beşiktaş'ta dün yapılan kritik zirvede Schuster'in durumu masaya yatırılırken yöneticiler 2'ye bölündü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2010 Güncelleme 26 Kasım 2010, 12:20
Schuster kavgası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Schuster'in durumu dün yapılan kritik zirvede masaya yatırıldı. Siyah-Beyazlı yönetimde Alman teknik direktör hakkında farklı görüşler ortaya atılırken Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı Alman hocaya sahip çıkarak ona destek verdi.

HOCAMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ
Schuster'le yakın arkadaş olarak bilinen Adalı kalan 4 maç için kenetlenmeleri gerektiğini söyleyerek, "Şu anda eleştirme zamanı değil. Hocamıza sahip çıkmalıyız. Belki bazı yanlışları olabilir ama onun teknik adamlığını kimse tartışamaz. Kafasında bir sistem var ve bunu uygulatmak istiyor. Arka arkaya yaşanan sakatlıklar onun en büyük şanssızlığı oldu. Yönetim olarak ona destek vermeliyiz" ifadesini kullandı.

OYNATTIĞI FUTBOL ORTADA
Yöneticilerden Metin Keçeli ve Erdoğan Toprak ise Adalı'nın açıklamalarına karşın, "İyi güzel söylüyorsun ama konuşmalarına dikkat etmeli. Büyük bir camianın hocası olduğunu ona anlatmak lazım. Oynattığı futbol ortada. Git kendisiyle konuş kendine çeki düzen versin. Beşiktaş'la kimse bu şekilde oynayamaz. Biz kendisine güvendik ama şu ana kadar bize hayal kırıklığı yaşattı. Bir an önce yanlışlıklarından dönmeli" uyarısını yaptı.

KADER VİRAJI
Alınan başarısız sonuçlardan sonra şimşekleri üstüne çeken Schuster için Galatasaray maçı çok büyük önem taşıyor. Alınacak bir yenilgi sonrası Alman teknik adama duyulan güven tamamen
sarsılacak.