Güneş'ten ilk ültimatom

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş futbolcularından tamamen antrenmanlara konsantre olmasını isteyerek, "Formasını terletmeyen kim olursa olsun asla gözünün yaşına bakmam" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2010 Güncelleme 29 Haziran 2010, 02:23
Güneş’ten ilk ültimatom

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş dizginleri eline aldı... Trabzonspor Teknik Direktörü dünkü idman öncesi futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli hoca, "Sezon başında yapılan çalışmalar bizim için çok önemli. İyi bir yükleme yapabilirsek bunun yararını görürüz. Çalışmayan futbolcu kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam" dedi.

HEDEFLERİMİZ BÜYÜDÜ
Geçen sezonun çok daha üstüne çıkmak zorunda olduklarını futbolcularına hatırlatan Güneş, "3 kulvarda başarıyla mücadele edecek bir takım olmak istiyoruz. Benim teknik adam olarak büyük hedeflerim var. Artık siz beni, ben de sizi iyi tanıyorum. Camianın beklentilerini karşılamak için elbirliğiyle çalışacağız. Bu rekabette güçlü olan ayakta kalacak. Hepinizden savaşmanızı ve cansiperhane bir şekilde mücadele etmenizi istiyorum" diye konuştu.

YENİ KAPTAN YATTARA
Takım kaptanlığına da değinen Şenol Güneş, "Yeni sezonda takım kaptanlığını Yattara yapacak. Sahada benim gözüm kulağım olacak. Onun bu görevi layıkıyla yapacağına eminim. Tüm takımın Yattara'ya yardımcı olmasını istiyorum" ifadesini kullandı.