Bayram barışı

Deniz Seki'nin önceki akşamki Kıbrıs konserine giden Faruk Salman, ünlü popçuyla kısa süreli ayrılığın ardından barıştı. Derya Şensoy ile Sarp Levendoğlu da Datça’da buluşup ‘Aşka devam’ kararı aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2017 Güncelleme 04 Eylül 2017, 00:00
Bayram barışı

İÇİNDEKİLER

Küsleri barıştıran bayram, magazin dünyasının eski aşıklarının da arasını düzeltmesine vesile oldu. Aşk hikayeleri 25 yıl öncesine dayanan Deniz Seki ile nişanlısı Faruk Salman, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde ayrılmıştı.

'ÇOK EMEK VERDİK'
İşlerinin yoğunluğundan dolayı Salman'ın ayrılık kararı aldığını açıklayan Seki, önceki akşam sahne aldığı Kıbrıs Savoy Ottoman Otel'de müjdeyi verdi. Faruk Salman'la barıştıklarını açıklayan Seki, şunları söyledi: "Bayramda küsler barışır, biz birbirimize çok emek verdik. Artık çok mutluyuz. Faruk'un konseri izlemeye gelenler arasında olması da beni çok mutlu etti." Şarkıcı, sahneye çıkar çıkmaz nişanlısı, gül buketi gönderince de iyice duygulandı.

DAYANAMADILAR!
Bayramda barışan bir diğer ikili de Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy oldu. Sarp Levendoğlu'yla Birce Akalay'ın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy, ayrılığa daha fazla dayanamadı. Güzel oyuncu, 2 ay önce terk ettiği Levendoğlu'nun kendisini yeniden aramasıyla yelkenleri suya indirdi. İkili, barışma şerefine önceki akşam Datça'da buluşup ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkardı.



Evlilik planları yaparken şok ayrılıkla sevenlerini üzen Deniz Seki ve nişanlısı Faruk Salman, ayrılığa fazla dayanamadı.