Murat’a BOZgun

Murat Boz, önceki gece ‘İşte Benim Stilim’in tuhaf kardeşleri Nihal ve Bahar’ın da arasında olduğu 4 güzelle eğlendi. Geceye Eser Yenenler’in villasında devam edildi. Yoğun güvenlik önlemine rağmen yakayı ele veren Boz’un Aslı Enver’e ne diyeceği merak konusu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:10
Murat’a BOZgun

İÇİNDEKİLER

Bu haber, Aslı Enver'in canını sıkacak… Güzel oyuncuyla 1 buçuk yıldır aşk yaşayan Murat Boz, Şubat'taki kısa süreliği ayrılığın ardından aşka devam kararı almıştı. Enver'in dizi çekimleri için Bursa'da olması yüzünden sevgilisinden ayrı düşen popçu, önceki gece ihanetin kitabını yazdı. Yakışıklı popçu, ilk olarak soluğu Emirgan'daki 'La Boom' adlı mekanda aldı. Mekanda Eser Yenenler ve birkaç arkadaşıyla eğlenen popçuya, ilerleyen saatlerde 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler, Nazlı Kayaaslan ile Özge Bitmez isimli güzeller eşlik etti. Mekandan çıkıp Erdal isimli şoförüyle lüks aracına binen popçu, eğlenceye Yenenler'in Levazım'daki villasında devam etti.

GÜVENLİKLERDEN ÖRTBAS ÇABASI!
Seksi güzellerin de ikilinin peşinden eve girmesiyle parti başladı. Eğlence saat 05.00'e kadar sürdü. Güzeller evden ayrılırken gazetecileri görünce büyük şok yaşadı. Flaşların patlamasıyla devreye giren güvenlik görevlileri gazetecilere "Kameralarınızı alırım" diye tehditler savurdu. Etrafı kontrol eden görevliler, "Her yer temiz, artık evden çıkaralım" diyerek popçudan bahsetti. "Murat Bey'e gazetecilerin gittiğini söyledik ancak panik yaptı" diyen görevliler basın mensuplarından habersiz konuşmasına devam etti. Görevliler, "Haber çıkarsa Eser Bey'in evine Erdal'ın geldiğini söyleriz" dedi. İyice panik olan Murat Boz ise görüntü vermemek için sabaha kadar Yenenler'in evinde kaldı.


Sabaha karşı evden ilk ayrılan Özge Bitmez, gazetecileri görünce "Siz kimsiniz, beni neden çekiyorsunuz?" dedi.



LÜKS VİLLADA FELEKTEN BİR GECE
Aslı Enver setteyken Eser Yenenler'in villasında seksi güzellerle eğlenen Murat Boz, gece boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Boz, gazeteci korkusundan evden dışarı çıkamazken 'Erdal' adlı şoförü ve aracının güzellerle aynı kadraja girmesi, çapkınlığın kanıtıydı!



CANDAN KARDEŞLER YİNE OLAY YARATTI
'İşte Benim Stilim'deki sıra dışı hareketleriyle olay olan Candan kardeşler, 05.40'ta Yenenler'in evinden çıktı. Flaşların patlamasıyla şoke olan ikili, elleriyle yüzlerini gizledi. İki kardeş, "Bunlar hala buradalarmış, Allah kahretsin bizi nereden buldular?" diye bağırdı.

Aslı Enver'le evlilik planları yaptığı konuşulan Murat Boz'un sevgilisine olaylı geceyi nasıl açıklayacağı merak ediliyor…

DOĞAN SAVAŞ