Melek işbaşında

Kurduğu vakıf ile bugüne kadar 4 bin kızı fuhuştan kurtaran Yolanthe Cabau, dün de Haiti’ye yardım eli uzattı. Güzel yenge, buradaki bir yetimhaneye 20 bin dolarlık bağışta bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2016 Güncelleme 06 Eylül 2016, 07:01
Melek işbaşında

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau'nun yüzü gibi gönlü de güzel… Kurucusu olduğu 'Free A Girl' isimli vakıf sayesinde bugüne kadar yaklaşık 4 bin genç kızla çocuğu fuhuştan kurtaran Cabau, önceki gün de Haiti'ye gitti. Geçen yıl Kamboçya'da yetimhane yapılması için 50 bin dolar (yaklaşık 150 bin lira) bağışlayan ünlü güzel, Haiti'de de bir yetimhaneyi ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi. Haitili yetim çocuklarla keyifli saatler geçiren Cabau, bu anları da sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

DAHA ÖNCE DE KAMBOÇYA İÇİN...
Güzel yenge, Haiti ziyaretinde miniklerle çektiği fotoğrafları "Bu göz alıcı minik çocuğa bakın. Seni nasıl sevmem? Etrafımın bu güzel çocuklarla çevrili olması ne kadar hoş" gibi mesajlarla yayınladı. Hollanda basını da Yolanthe Cabau'nun Haiti ziyaretinde çocuklardan çok etkilendiğini ve yetimhaneye 20 bin dolar yani yaklaşık 60 bin liralık bağışta bulunduğunu yazdı. Yolanthe'nin son tavrı da "Melek Yolanthe, yardımseverliğini yine konuşturdu" dedirtti.



HAİTİLİ MİNİKLERE EL UZATTI
Son olarak Madonna'nın yaptığı ziyaretle dünya gündemine yerleşen Haiti'nin son misafiri Yolanthe Cabau oldu. Yeni filminin çekimlerini fırsat bilip Kolombiya'nın ardından Haiti'ye giden güzel yenge, tüm gününü buradaki yetimhanelerde kalan miniklere ayırarak gönülleri yine fethetti.