Siren'e kırmızı kart!

Siren Ertan, iddiaya göre boşandıktan sonra gittiği Paris'te Gökhan Çarmıklı'ya bağlı ek kartları kullandı. Sosyetik iş adamı da soluğu bankada alıp kartları kapattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2015 Güncelleme 24 Ekim 2015, 10:26
Siren’e kırmızı kart!

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının gözde çifti Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı, geçtiğimiz hafta yaklaşık 10 yıllık evliliklerini tek celsede noktalamıştı. Son dönemdeki olaylı boşanma davalarına inat sessiz sedasız boşanan çiftten Siren Hanım, boşanma tazminatı olarak 3 buçuk milyon lira aldı. Güzel tasarımcı, davanın hemen ardından da Paris'e gitti. Gökhan Çarmıklı ise Çeşme'de arkadaşlarıyla moral depoladı. Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı cephesinden yeni bir haber geldi.

ESKİ EŞLE TÜM İPLER KOPTU İDDİAYA
göre Çarmıklı, Siren Ertan'ın kullanımında olan tüm ek kartlarını kapattı. Gerekçe ise ilginçti... Evliliği boyunca eşine bağlı ek kredi kartlarını kullanan Siren Hanım, boşandıktan sonra çıktığı Paris tatilindeki harcamaları da alışkanlık gereği bu kartlardan yaptı. Boşandığı eşinin yaptığı yüklü harcamaları cep telefonuna gelen mesajlar aracılığıyla fark eden Gökhan Çarmıklı da ertesi gün soluğu bankada aldı. Sosyetik iş adamı, böylece Siren Hanım'la olan tüm bağlarını da koparmış oldu.

PARİS'TE ALIŞVERİŞ
Başarılı tasarımcı, boşandıktan sonra arkadaşlarıyla gittiği Paris'te hem moral depoladı hem de alışveriş yaptı.


MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL