Ömür törpüsü

Gaf kraliçesi Ömür Gedik, yine tepki çekti. Bir ağıt olan 'Hey Onbeşli' türküsünü rock tarzıyla yorumlayan Gedik, klipte çıplak dansçıları oynatarak 'Pes artık' dedirtti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2015 Güncelleme 07 Ocak 2015, 01:34
Ömür törpüsü

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar kırdığı potlarla adını 'gaf kraliçesi'ne çıkaran Ömür Gedik, yine eleştirilerin odağındaydı. Sevgilisi Ferhat Göçer'in kontenjanından şarkıcı olan Gedik, boyundan büyük işlere kalkışınca olanlar oldu! Ömür Gedik, 'Son Umut' filmiyle yeniden gündem olan 'Hey Onbeşli' türküsünü rock tarzıyla yorumladı. Bu türkünün aslında bir ağıt olduğunun farkında bile olmayan Gedik, bir de üzerine 'Hey Onbeşli'ye yarı çıplak dansçıların oynadığı bir klip çekti. Klibin sadece 30 saniyelik görüntüsünün bile internet sitelerinde yayınlanması, vatandaşı kızdırmaya yetti. Özellikle türkünün yöresi Tokatlılar, Ömür Gedik'i sosyal medyadan topa tuttu. Gedik'e tepki gösteren isimlerden biri de 'Son Umut' filminde bu türküyü seslendiren Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'dı.

BAŞKAN'DAN DA ELEŞTİRİ
!
Yılmaz, twitter hesabından şöyle yazdı: "Ömür Gedik'in Hey Onbeşli türküsüne yaptığı klibi tekrar izlemesini tavsiye ederim. Konuyu hiç anlamamış olması mümkün değil çünkü. Techno-rock'a uyarlamak için 'Hey Onbeşli'yi seçmek harika bir buluş değil, 'vay süpermiş' denilecek bir buluş hiç değil." Gedik'e bir tepki de Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'ndan geldi. Ömür Gedik de bunun üzerine 'yarı çıplak dansçıların' oynadığı klibi çöpe atıp yenisini çekti.

Twitter: Şehitlerimize saygısızlıktır!
Hey Onbeşli ağıttır, oyun havası değil.
Şehitlerimize de mi saygınız yok.
Hassasiyetimiz sadece klibe değil, söyleniş tarzına. Bu ağıt oynak şekilde söylenmez.
Sanatçı dediğin yeni şeyler üretir, var olanı yozlaştırmaz.
Madem değerlerinize saygı gösteremiyorsanız, en azından kendi şarkınızda dediğiniz gibi portakal, orda kal!
Bir yanda şehitlerimiz, bir yanda bunu kullanarak para kazanmak isteyen bir soytarı!
Bir ağıtı, kendi çıkarlarınız uğruna bu hale getirdiniz ya; size yazıklar olsun.

RUSSELL KADAR OLAMADI!
'Son Umut'ta 'Hey Onbeşli' türküsüne yer veren Russell Crowe, türkünün acı hikayesini duyunca Cem Yılmaz'a; "Lütfen bu türküyü söylerken eğlenme, seyirciye doğru hissi vermek ve değerlerinize saygısızlık yapmak istemem" demişti.