Kelebek uçuyor

Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinden de ödül alan 'Kelebeğin Rüyası', önceki gün İtalya'daki Terra di Siena Uluslararası Film Festivali'nde 'en iyi film' seçildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2014 Güncelleme 06 Ekim 2014, 01:01
Kelebek uçuyor

İÇİNDEKİLER

Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan "Kelebeğin Rüyası" filmi, ödüle doymuyor. 22 Şubat 2013'te vizyona giren film; senaryosu, oyuncuların performansları ve görüntüleriyle büyük beğeni topladı. O tarihten bu yana Türkiye ve yurt dışından birçok ödülü de toplayan "Kelebeğin Rüyası" ekibi, önceki gün bir kez daha gururlandı. Birbirinden ünlü yıldızların akın ettiği İtalya'daki Terra di Siena Uluslararası Film Festivali'nde 'Kelebeğin Rüyası' da 'en iyi film kategorisi' alanında yarıştı. Önceki gün sonuçlanan festivalde 'Kelebeğin Rüyası', büyük ödülü alan yapım oldu.

FESTİVALLERİN YILDIZI OLDU
Film, geçen haftalarda ABD'deki Moondance Uluslararası Film Festivali'nde 'en iyi film', 'en iyi film müziği' ve Mert Fırat'ın performansıyla 'en iyi aktör' dallarında ödül aldı. Arnavutluk'taki Durres Film Festivali'nde "Balkanlar'ın en iyi filmi" seçilen Kelebeğin Rüyası, 5. Milano Uluslararası Film Festivali'nde de 2 ödülü birden kucaklamıştı.