Paniği gördüm!

Vahide Gördüm'le 21 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Altan Gördüm, genç bir kızla yakalanınca küplere bindi. Gördüm'ün bir süredir genç biriyle aşk yaşadığı söyleniyordu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2012 Güncelleme 02 Aralık 2012, 00:00
Paniği gördüm!

İÇİNDEKİLER

SARMAŞ DOLAŞ' İDDİASI
Kendisi gibi oyuncu olan 21 yıllık eşi Vahide Gördüm'le evlilikleri bitme noktasına gelen Altan Gördüm, önceki gün Levent'te ilginç görüntülere imza attı. Bir süredir genç bir sevgilisinin olduğu konuşulan Gördüm, genç bir kızlaydı. Levent Çarşı'nın arka tarafındaki otoparkta; arkadaşıyla buluşan Altan Gördüm'ün genç kızla sarmaş dolaş olduğu iddia edildi.

ÜNLÜ OLUNCA ANLARSINIZ!
Arabasını almak için otoparka yönelen ünlü oyuncu, karşısında gazetecileri görünce panikledi. Altan Gördüm'ün genç arkadaşı ise hemen kapüşonuyla yüzünü saklayıp gazetecilerden kaçtı. "Burada ne işiniz var?" diyerek muhabirlere tepkisini dile getiren Gördüm, devam etti: "İleride bu olay sizin de başına geldiğinde ve ünlü olursanız anlarsınız; nasıl olduğunu!"

MENAJERiYMiŞ
Ünlü oyuncu, Levent'teki otoparkta sarmaş dolaş olduğu iddia edilen yanındaki genç kız için şunları söyledi: "Ben aynı zamanda menajerlik de yapıyorum. Yanımdaki kızı Yağmur Ajans'a götürüyorum


HALİL ÇİLİNGİR