Misilleme

Derin Mermerci'nin kendisini terk edip Fransız aşkına dönen Cem Uzan'dan intikamı acı oldu. Sosyetik güzel, yıllarca birlikte olduğu işadamı Tolga Egemen'le yeniden barıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2012 Güncelleme 24 Mart 2012, 01:16
Misilleme

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının en gözde bekarlarından Derin Mermerci, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Cem Uzan'ı örnek aldı. Kaçak işadamı tarafından yaklaşık 1 ay önce terk edilen sosyetik güzel, ayrılıktan 1 hafta sonra da Cem Uzan'ın Fransız olan eski sevgilisine geri döndüğünün haberini aldı. Derin Mermerci, kaçak işadamına misilleme yapmak için kolları sıvadı.

2010 YILINDA AYRILMIŞLARDI
Sosyetik güzel, evlilik hazırlıkları yaparken ayrıldığı sevgilisi Tolga Egemen'le yeniden barıştı. 2010'da ayrılan çift, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Gazetecileri fark edince rahatsız olan Derin Mermerci ile Tolga Egemen, daha sonra kimseye aldırış etmeden aşk dolu saatler yaşadı. Çiftin, mutluluğu görülmeye değerdi.

BEBEK'TE ROMANTiZM
Önceki akşam Bebek'te Tolga Egemen'le barıştığını dosta düşmana ilan eden Derin Mermerci'nin sevgilisine attığı aşk dolu bakışlar dikkat çekti.

YÜZÜNDE GÜLLER AÇTI
Bir süredir gecelerde asık suratıyla boy gösteren Derin Mermerci'nin yüzünü Tolga Egemen yeniden güldürdü.

* Fransa'da kaçak yaşayan Uzan için sık sık Paris'e giden Derin, bu ilişkisini ailesine kabul ettirmekte hayli zorlanmıştı.

* Cem Uzan, sosyetik aşkını terk ettikten 3 hafta sonra Fransız olan eski sevgilisine dönmüştü.


HALİL ÇİLİNGİR