İmparator yine zirvede

Haziran ayı magazin gündemi raporu yayınlandı. İbrahim Tatlıses, ilk görüntüsü ile zirveye oturdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2011 Güncelleme 05 Temmuz 2011, 00:00
İmparator yine zirvede

İÇİNDEKİLER

Medya Takip Merkezi'nin, her ay düzenli olarak hazırladığı ayın magazin gündemi raporunun sonuçları belli oldu. Haziran ayının en çok konuşulan ismi İbrahim Tatlıses oldu. En medyatik ünlüler listesinde ikinci sırada ise Nihat Doğan yer aldı.

AVŞAR YÜKSELİŞE GEÇTİ
Aynı dönemi kapsayan araştırma sonuçlarına göre; geçtiğimiz ayın en çok konuşulan ünlüleri arasında üçüncü sırada yer alan isim Hülya Avşar'dı. Adı Ali Taran'la aşk dedikodularına karışan Avşar, tenis turnuvasıyla da dikkatleri üzerine çekti. Çıkardığı albümü ve konserlerindeki performanslarla sıkça adından söz ettiren bir başka ünlü Ajda Pekkan ise Haziran ayının en çok konuşulan isimleri arasındaydı. Bodrum'da bikini ile görüntülenen ve Umre'ye gideceğini açıklayan Seda Sayan da listenin 10. sırasında kendine yer buldu.

FENOMENE DÖNÜŞTÜ!
Haziran ayının en çok konuşulan ikinci ünlüsü, Mayıs ayını zirvede kapatan Nihat Doğan oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan Survivor programındaki performansıyla, medyadaki görünürlüğünde artış gerçekleşen Nihat Doğan, yaptığı her açıklamayla gündemde kaldı.

HAZİRAN TOP 10
1. İbrahim Tatlıses 2. Nihat Doğan 3. Hülya Avşar 4. Tarkan Tevetoğlu 5. Ajda Pekkan 6. Acun Ilıcalı 7. Derya Büyükuncu 8. Cem Yılmaz 9. Deniz Seki 10. Seda Sayan