Balıklar artık aşkta şanslı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2010 Güncelleme 31 Aralık 2010, 10:06
Balıklar artık aşkta şanslı

İÇİNDEKİLER

Zeki, yetenekli bir yapıları vardır. Ancak zaman zaman mantıksız davranırlar. Tabii bu durum onları bazen melankolik olarak da gösterebilir. Eli açık ve cömerttirler. Duyarlı olmalarından dolayı hatalarını çabuk kabullenirler. Genellikle hayal dünyasında gezerler ama bazı hayallerinin gerçeğe yakın olmasından dolayı gerçekleştirmeyi de başarırlar. Mizah konusunda alaycı tavırları pek sıcak karşılamazlar. Bu durum onların adil ve duygusal olduğunu yansıtır. 2011 yılı genel olarak sizlerin kişisel anlamda büyük değişiklikler yaşamayacağınızı gösteriyor. Bununla birlikte huzuru yakalayan şanslı burçlardansınız. 2011, ürettiğiniz fikirleri başkaları ile paylaşma fırsatı yakalayarak bir adım önde gitmeyi sağlayacağınız yıl olacak. Geçmiş yılların acısını sanki bu yıl çıkaracaksınız. Hayatın endişelerinden kendinizi arındırarak mantıklı bir ortam hazırlayacaksınız.

2011 SAĞLIK
Sağlıkla ilgili de bu yıl çok fazla bir söz bulunamıyor. Ama ayak problemleriniz geçmişe dayanan sıkıntılarınızı artırabilir. İlaçlara karşı hassas olan bünyeniz bu yıl alerjik reaksiyonlar yaratarak bazı aylarınızı kabusa çevirebilir. 2011 yılı için ailenizle birlikte var olan sıkıntılarınızı da aşacağınız güzel bir yıl denilebilir. Ancak kendinizi uyarmanız gereken en önemli konu sinirleriniz. İşte bunu bir tehdit olarak görebilirsiniz. Ani yükselen tansiyon bazı Balık üyelerini sarsabilir. Bunun için endişe etmek yerine dikkatli olmayı tercih etmelisiniz. Sizlere genel olarak bakıldığında sağlıklı bir yıl geçireceksiniz.

2011 PARA&İŞ
İş ve para konularında duyarlı, hassas görünüyorsunuz. Dürüstlüğünüz her insan tarafından keşfedilir. Özellikle alacak verecek meselelerinde kuruşuna kadar hesap yaparsınız. 2011 yılı içinde borçlarınızı ödeyebilirsiniz ama bu durum sizi pek rahatlatmayacak. Çünkü alacaklarınız sizi zor duruma düşürerek sinirlerinizi yıpratabilir. Başkalarını bu konuda akıl veriyor ama kendiniz uygulamıyorsunuz. Aman 2011 yılında dikkatli davranarak kendinizi ve ailenizi zora sokmayın. Sizi tanıyıp iş ortaklığı teklif edecekler. Güvenmeden önce araştırın. Bu yıl yeni iş kapıları aralayacaksınız.

2011 AŞK
Neptün'ün vermiş olduğu büyülü güzelliğiniz sayesinde karşı cinsten yoğun ilgi görüyorsunuz. Çok yumuşak başlı, kibar, nazik tavrınız da güzelliğiniz kadar etkili. Ama içinizde esen fırtınaları keşfetmek o kadar da kolay sayılmaz. Duygusal yapınızdan ötürü ikili ilişkilerde rol yapıyor ve güçlü görünmeyi başarıyorsunuz. Zodyakın size sunmuş olduğu en büyük nimet bu olsa gerek. Sizin aşkta aradığınız en büyük etken duygu tatmini. Farklı insanlara kolayca adapte olur yeniden sevmeyi başarabilirsiniz. Bu konuda keder yapsanız da atlatmayı iyi bilirsiniz. 2011 yılı size bu konuda fazlaca şans dağıtacak. Kalbi boş olan balıklar iş arkadaşları arasında seçilerek bu yıla partneri ile girecek. Hayallerinin aşkta sınır tanımadığı mutluluklarla birleşeceği yıla enerji ile girecekler. Evli olan balık üyeleri eşlerinden olağanüstü ilgi görmeye başlayacak. Bu konuda hiç şüphe yok ki; uzun süren ilişkilerde yine sözünüzün dinleneceği bir yıl yaşayacaksınız. 'Şanssız dönemdesiniz" sözünü artık unutabilirsiniz.

KÜNYESİ
ÖZ YÖNETİCİSİ: Neptün
ANLAMI: Değişken
ZODYAK EVİ: 12. ev
ELEMENTİ: Su
GRUBU: Dişi, negatif
BİYOLOJİK ETKİLERİ: Ayaklar, tükrük bezleri
TÜRÜ: Değişken
UĞURLU SAYISI: 7, 11, 23
UĞURLU TAŞI: Ay taşı, inci
UĞURLU MADENİ: Platin,
KARŞIT BURCU: Başak
ÖZELLİĞİ: Kararsızlık, duygu yoğunluğu
UĞURLU RENGİ: Gümüş,
İDEALLERİ: Servete ve mutluluğa ulaşmak
EN KÖTÜ HUYU: Sürekli kendisi ile kavga etmek,
UYGUN PARTNERİ: Boğa, Yengeç, Oğlak.