İhanet kaseti

İşadamı Cem Negrin’in evliliği 7 yıl sonra bitti. Eşi Sarah Negrin, aldatıldığını iddia etti. Bunun için mahkemeye verdiği kaset, delil kabul edildi. 700 bin liralık tazminat ödemek zorunda kalan işadamı ise karara itiraz etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2017 Güncelleme 04 Nisan 2017, 00:53
İhanet kaseti

İÇİNDEKİLER

Eski Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı ve işadamı Cem Negrin'le İsviçre vatandaşı Sarah Negrin'in evlilikleri fazla uzun sürmedi. Sarah Negrin, 7 yıl önce eşini sadakatsizlikle suçlayıp boşanma davası açtı. İşadamından 18 milyon lira maddi, 2 milyon lira manevi tazminat, aylık 50 bin lira nafaka istedi. Karşı boşanma davası açan Cem Negrin ise eşinin ilk evliliğini kendisinden sakladığını iddia edip 350 bin lira tazminat istedi.

7 YIL SÜRDÜ
Bu sırada Sarah Negrin, mahkemeye Negrin'in ev ortamında kayda alınan konuşmalarında sadakatsizliğe dair delillerin yer aldığı bir CD verdi. İşadamı delilin hukuk dışı elde edildiğini, özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiğini söylese de mahkeme delilin hukuka uygun olduğunu belirtti. Çifti boşayıp işadamının da Sarah Negrin'e toplam 700 bin lira tazminat, aylık 5 bin lira nafaka ödemesine karar verdi. Cem Negrin, ise kararı mahkemeye taşıdı. İtiraz üzerine 700 bin lira ödemekten kurtulan işadamı, nafakadan da kurtulmak için kararı Yargıtay'a taşıdı.

Ümit UZUN