Özel hareket!

İdil'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanan Özel Harekat polisi, hastaneye kaldırıldı. Boynuna saplanan şarapnel parçası çıkarılamadı. Doktorlar rapor yazdı. Ancak o kahraman, eve dönmek yerine soluğu operasyon bölgesinde aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Şubat 2016 Güncelleme 29 Şubat 2016, 12:17
Özel hareket!

İÇİNDEKİLER

Güvenlik güçleri, Doğu ve Güneydoğu'yu savaş alanına çeviren PKK'lı teröristlere ağır darbe indirdi. Şırnak İdil'de teröristlere yönelik "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" hız kesmedi. Operasyonlarda ortaya çıkan kahramanlık hikayeleri ise hepimizi derinden etkiledi. Bunlardan birisi de PKK'lı kalleşlerin el bombalı saldırısında yaralanan bir Özel Harekat polisine aitti. Boynuna şarapnel parçası isabet eden yaralı polis, zırhlı araçla İdil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Boynuna isabet eden şarapnel parçası, riskli olması nedeniyle çıkarılmayan polise, tedavisinin ardından rapor verildi. Ancak eve gönderilmek istenen Özel Harekat polisi görevinin başına dönmek istedi. Taburcu edilen polis, yeniden operasyon bölgesine gitti. Yaralandığını ailesine söylemediği için adının açıklanmasını istemeyen polis, operasyonu bırakmayı düşünmediğini belirtti. Güvenlik güçlerinin evine dönmek gibi bir düşüncesi olmadığını vurgulayan polis, şunları söyledi:


'HAK VE BATILIN SAVAŞI'
"Buradaki arkadaşlarımızın birçoğuyla burada yaşananları 'Hak ve batılın savaşı' olarak düşündük. İnşallah kabul edilirse Hak yolunda gidiyoruz. Karşımızdakiler sadece ülke içindeki birkaç çapulcudan ibaret değil. Birçok yerden destek alıyorlar. TSK ve polislerin mücadelesinden ziyade arkamızda milyonlarca dua ordusu var. Onların duaları olmasa herhalde hayatta zor kalırdık."



Boynuna saplanan şarapnel parçasına rağmen operasyon bölgesine giderek görevine devam eden polise destek mesajları yağdı.