Irz düşmanı PKK

Ağrı Valisi'nden şok açıklama: Bir ilimizde 40'a yakın genç kız dağa kaçırılarak iğfal ediliyor ve 'Siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz' denilerek orada zorla tutuluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2015 Güncelleme 23 Ağustos 2015, 01:15
Irz düşmanı PKK

İÇİNDEKİLER

Eli kanlı terör örgütü PKK, namussuzlukta sınır tanımadı. Ağrı Valisi Musa Işın, ırz düşmanı PKK'lıların icraatlarını şöyle anlattı: "Bir ilçemizde kadınları gece vakti 'Toplantı var' diyerek evlerinden alıyorlar; kocaları karşı çıkınca ölümle tehdit ediyorlar. Bir ilimizde 40'a yakın genç kız dağa kaçırılarak iğfal ediliyor ve 'Siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz' diyerek orada zorla tutuluyorlar. İnsanlarımız namuslarıyla tehdit ediliyor." Kürtler'in hakkını savunduğunu iddia eden örgütün Kürt çocuklarını kaçırıp ölüme sürüklediğini söyleyen Vali Işın, "Kürtler'in namusuna musallat olan PKK, çocuk ölümlerinin üzerinde ajitasyon ve karalama kampanyası yürütüyor" dedi.

DAĞDAKİ BARONLARA PEŞKEŞ
Vali Musa Işın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizin adınıza sizi öldüren, haraç toplayan, kızlarınızı iğfal eden, dağdaki baronlarına peşkeş çeken bir örgütün Kürtler'in hakkını savunduğunu aklı başında hiç kimse iddia edemez."