Dahi ayakkabıcı

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında üniversite hocalarına taş çıkartan ilkokul mezunu Cemal Bey 125 bin TL kazandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2015 Güncelleme 10 Nisan 2015, 00:00
Dahi ayakkabıcı

İÇİNDEKİLER

ATV'deki'' Kim Olmak İster" yarışmasında, Bursalı Cemal Güngör, üniversitelileri kıskandırdı. İlkokul mezunu olan 40 yıllık ayakkabıcı, birçok profesörün elendiği yarışmada bilgisiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Tam 10 soruyu da bilip 125 bin lira kazandı.

250 BİNİ GÖRDÜ
Selçuk Yöntem
'in sunuculuğunu yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışmaya ilkokul mezunu 60 yaşındaki Cemal Güngör damga vurdu. İlkokul mezunu olan ve ayakkabıcılık yapan yarışmacı ilk sorularda elenerek büyük hayal kırıklığına neden olan üniversite mezunlarına taş çıkarttı. Yarışma boyunca başarılı bir grafik çizen Cemal Güngör, 60 bin liralık soruya da doğru yanıt verince program bitti. Güngör 125 bin liralık soruyu ise bir sonraki programda gördü. "Geçtiğimiz yıllarda İsrail'de 8 bin yıllık kil çömlek içerisinde hangisinin kalıntıları bulunmuştur?" sorusuna 'zeytinyağı' cevabını vererek 125 bin TL kazandı. 250 bin TL'lik soruyu da gören yarışmacı riske girmeyerek çekildi.