Hani bir ömür geçirecektik

Kütahya'da İbrahim Keskin, tartıştığı sevgilisi Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle öldürdü. Genç kız son nefesinde "Bunu niye yaptın. Hani evlenip bir ömür geçirecektik. Seni seviyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2015 Güncelleme 05 Şubat 2015, 01:25
Hani bir ömür geçirecektik

İÇİNDEKİLER

Hayatının baharında can veren Azime Erdoğmuş, daha 6 yaşındayken anne ve babasının ayrılmasıyla feleğin sillesini yedi. Babaları Kütahya'daki köylerine dönerken, Azime ve ağabeyi yeniden evlenen annelerinin yanında kaldı. 22 yaşındaki Azime, çileli bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdi. Tek hayali, evlenip kendisinin hiç tatmadığı aile sıcaklığını ve sevgisini çocuklarına tattırmaktı. Bir medikal mağazasında satış elemanı olarak çalışan İbrahim Keskin'le (24) tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Yoncalı Kaplıcaları'nda ev tutup birlikte yaşamaya başladılar. Evlenip mutlu bir yuva kurmak istiyorlardı. Ama ne olduysa o gün oldu. Cinayetten bir gün önce kiraladıkları otomobille İstanbul'da gönüllerince eğlenen ikili Kütahya'ya döndükleri gün tartıştı. Sebep, İbrahim'in eski kız arkadaşı ile görüşmesiydi. Kıskançlık krizi tartışmayı alevlendirdi. İkili sokak ortasında birbirlerini yumrukladı. Öfkesine yenilen İbrahim Keskin "ben sana gösteririm" diyerek otomobilinin bagajındaki pompalı tüfeği çıkarıp ateş etti. Azime çığlıklar içinde yere düştü. İbrahim ise "Beni de kendini de yaktın" diye bağırıp kaçtı.

SON SÖZLERİNİ SÖYLEDİ, BAYILDI

Etraftan koşup gelenler Azime'nin sevgilisinin arkasından söylediği son sözleri aktardı. Azime'nin son sözleri, "Bunu niye yaptın. Hani evlenip bir ömür geçirecektik" oldu. Son nefesinde "Seni seviyorum İbrahim" diyen genç kız, bayıldı. Kaldırıldığı hastanede ise hayata gözlerini yumdu. Silahı ile birlikte yakalanan ve "Sokakta bana yumruklar atıyordu. Onu korkutmak istemiştim. Çok pişmanım. Ben de onu seviyordum" diyen sevgili ise tutuklandı.

İhsan TUNÇOĞLU