Baba Bush uçtu!

ABD eski Başkanı George H. W. Bush, 90'ıncı yaş günü dolayısıyla paraşütle atladı. Doktorlar, Parkinson hastası Bush'un azminin inanılmaz olduğuna dikkat çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2014 Güncelleme 14 Haziran 2014, 01:34
Baba Bush uçtu!

İÇİNDEKİLER

Parkinson hastası ABD eski Başkanı George H. W. Bush, 90'ıncı yaş gününü ilginç bir organizasyonla kutladı. Bush, 5 yıl önce verdiği, 90 yaşına ulaşması halinde paraşütle atlama sözünü, bir emekli askeri paraşüt ekibinin desteğiyle yazlık evinin bulunduğu Maine eyaletine bağlı Kennebunkport'ta yerine getirdi.

200 KİŞİLİK YEMEK
Bununla 8. atlayışını gerçekleştiren Bush'un, Twitter hesabındaki atlayışıyla ilgili açıklamada, "Maine'de harika bir gün. Aslında paraşütle atlamak için yeterince harika" ifadesine yer verildi. George H. W. Bush'un sözcüsü Jim McGrath'ın açıklamasında ise "Bush, hem sürprizi hem de adrenalini seviyor. Bu bir Bush klasiği" yorumunda bulundu. Ayrıca, eski başkanın 90'ıncı yaş günü için, 200 kişilik akraba grubunun katıldığı bir akşam yemeği de organize edildi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD eski Başkanı George H. W. Bush'un doğum gününü kutladı ve onun çok değerli bir siyaset adamı olduğunu söyledi.