Kırmızı kartı eşi gösterdi

Abdulllah Ercan'ın eşi, "Kendinden 22 yaş küçük bir kızla beni aldatıyor" diyerek 'zina' suçlamasıyla boşanma davası açtı. Şikayetçi eş, 5 milyon maddi, 5 milyon manevi tazminat, 45 bin TL nafaka istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2013 Güncelleme 14 Temmuz 2013, 00:00
Kırmızı kartı eşi gösterdi

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunun 90'lı yıllarına damga vuran Abdullah Ercan'ın 19 yıllık eşi Nazan Tülin Ercan, 'Eşim Kumar oynuyor. Tüm mal varlığını kaybetti" diyerek boşanma davası açtı. Trabzonspor'da top koşturmaya başlayan 'sarışın Türk' lakaplı Abdullah Ercan'ın eşi, ikinci iddiasını da 'Kendisinden 22 yaş küçük 1993 doğumlu kızı yaşında bir kızla birlikte' diyerek 'ZİNA' suçlamasında da bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla boşanma davası açan Nazan Tülin Ercan, ciddi iddiaların yer aldığı 10 sayfalık boşanma dilekçesine mahkemeye verdi.

KUMAR BASKINI
Dilekçede, Abdullah Ercan'ın kumar yüzünden kariyerine gölge düşürdüğünü iddia eden Nazan Tülin Ercan, "Kumar oynarken polisin baskınında gözaltına alınmıştır. Kumar yüzünden yakın akraba ve arkadaş çevresinden borç paralar almış geriye ödeyememiştir. Hatta annesine ait evi satarak parasını yemiştir. Ciddi borçlanma yaşadığı için üzerine kayıtlı birçok gayrimenkulü farklı insanların üzerine muvazaalı olarak geçirmiştir" dedi.

ZİNA YAPIYOR
Eşinin 'zina" yaptığını da iddia eden Ercan, "19 yıllık eşim Abdullah Ercan, evladı yaşında 1993 doğum bir genç kızla birliktedir. Evli bir erkeğin yapmaması gereken hareketlerde bulunmaktadır. O kızla birlikte fotoğraflar çektirip, kollarına isimlerinin dövmesini yaptırmışlardır. Eşimin kumar ve zina alışkanlığı yüzünden psikolojim bozuldu" iddiasında bulundu.

10 MİLYON TAZMİNAT
Nazan Tülin Ercan, "Psikolojik travma içine girdim. 5 milyon lira manevi tazminat talep ediyorum. Ayrıca boşanma sonrası ciddi yoksulluk yaşayacağımdan 5 milyon lira maddi tazminat istiyorum. Ayrıca kendisi için 30 bin, oğlu için 15 bin lira nafaka istedi.


Neslihan KESKİN