Aslan'da bitmeyen Melo'di

Galatasaray'da yıllık ücretini indirmeyen Melo ikna edilemiyor... Yönetim, Inter'den Cambiasso veya Milan'dan Filamini'yi bitirecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2012 Güncelleme 30 Haziran 2012, 01:45
Aslan’da bitmeyen Melo’di

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Melo defteri kapanmak üzere.... Sarı- Kırmızılı takımda aldığı yıllık ücretin yüksek olması nedeniyle, ücretinde indirime gitmesi teklif edilen ancak buna yanaşmayan Brezilyalı oyuncu için Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın verdiği süre dün sona erdi. Melo'nun yine olumsuz yanıt vermesi üzerine Brezilyalı oyuncuyla yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

ROTA İTALYA
Brezilyalı oyuncuda bu gelişmeler yaşanırken Sarı- Kırmızılı yönetim ise Melo'nun yerini doldurmak için arayışlarına hız verdi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Sarı- Kırmızılılar, rotayı İtalya'ya çevirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetim, ilk olarak Inter'in kapısını çalacak. Sarı-Kırmızılılar, İtalyan ekibinin Arjantinli yıldızı Cambiasso'yu isteyecek. 32 yaşındaki yıldızın İtalyan ekibiyle 2014'e kadar sözleşmesi bulunuyor.Cambiasso için teknik direktör Fatih Terim'in bizzat kendisinin aracağı olabileceği iddia ediliyor.

İKİNCİ HEDEF FLAMINI
Galatasaray'da listede olan bir diğer futbolcu ise Milan'ın başarılı ismi Flamini. Sarı-Kırmızılılar'ın, gectiğimiz günlerde sözleşmesini uzatmasına rağmen Flamini için ısrarlarını sürdüreceği ifade edildi.