Helal sana Aslan sizi çok CEViyoruz

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı İstanbul'da İtalyan rakibi Yamamay'ı yenerek Avrupa şampiyonluğu için gün saymaya başladı. Rövanş cumartesi saat 21.30'da

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2012 Güncelleme 28 Mart 2012, 01:20
Helal sana Aslan sizi çok CEViyoruz

İÇİNDEKİLER

Türk voleybolu şaha kalktı. Arkas'ın Şampiyonlar Ligi'nde 4'lü final oynaması, Fenerbahçe Universal'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasının ardınan dün de Galatasaray, CEV Kupası finali ilk maçında İtalyan ekibi Yamamay'ı 3-1 mağlup etti. Cimbom, İtalya'daki rövanşı da kazanırsa Avrupa şampiyonluğuna ulaşacak.

BU SEZON İKİNCİ KEZ KAYBETTİLER
Yamamay takımı öyle bir takım ki, İtalyan Ligi'nde açık ara şampiyonluğa koşuyor. İtalya Kupası'nı da kazanan Yamamay bu sezon ikinci kez yenilgi görmüş oldu. Galatasaray, Milano'daki rövanşı kaybetse bile altın set oynamayı garantiledi. Bu kupaya giden yolda oldukça büyük bir avantaj.

TARAFTAR COŞTU
Rövanş maçı, 31 Mart Cumartesi günü saat 21.30'da Milano'da oynanacak. G.Saray taraftarları sosyal medyada zaferi doyasıya kutlarken, İtalya'daki rövanş için şimdiden beklemeye geçti.

SEVİNÇTEN HAVALARA ZIPLADI
Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, maç boyunca heyecandan yerinde duramadı. Albayrak gelen zafer sonrası ise sevincini havaya sıçrayarak kutladı.