Doktorlar da tahliye etmedi

Salı günü yapılan çapraz sorgunun ardından rahatsızlanan Başkan Aziz Yıldırım, dün sabah Şişli Etfal Hastanesi'nde müşaade altına alındı... Pankreas değerleri yüksek çıkan Aziz Yıldırım'ın yakınları "Kanser mi?" endişesine kapılırken, Doktorlar "Sindirim ve denge bozukluğu" tanısı koydu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2012 Güncelleme 31 Mayıs 2012, 01:13
Doktorlar da tahliye etmedi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike davası kapsamında salı günü mahkemede gerçekleştirdiği çapraz sorgulamanın ardından rahatsızlanarak kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi'nde taburcu edilmedi. Doktorlar tarafından ayrıntılı bir şekilde muayene edilen ve pankreas değerleri yüksek çıkan Yıldırım'a "Sindirim ve denge bozukluğu" tanısı konuldu.

BURUK SEVİNÇ YAŞANDI
"Pankreas değerleri yüksek çıktı" şeklinde ilk gelen açılamanın ardından "Acaba kanser mi" şeklinde panik bir halde hastaneye koşan sevenleri bu haberin doğru olmaması üzerine buruk da olsa bir sevinç yaşadılar.

DOKTORLAR İKNA ETTİ
Bir açıklamaya yapan Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Yıldırım'ın doktorlarından Mustafa Serdar Arkan, Aziz Yıldırım'ın uzun zamandır şikayetleri olduğunu ifade ederek, "Biz kendisini detaylı tetkikler ve hastaneye yatması konusunda ikna etmeye çalışıyorduk. Bazı tetkiklerin kötü çıkması üzerine yatmayı kabul etti" dedi. Arkan, Yıldırım'ın hastanede detaylı tetkiklerinin yapılacağını dile getirerek, "Ağırlıklı olarak sindirim sistemi ve denge bozukluğu şikayetleri var. Ayrıca kendisinde kontrolsüz bir diyabet var. Burada beyin MR'ından, batın bölgesi MR'ına, şeker tetkiklerine kadar tüm tetkikler yapılacak. Birkaç gün burada kalması gerekir" ifadelerini kullandı. Öte yandan Aziz Yıldırım'ın bugün ve yarınki duruşmalara da katılamayacağı öğrenildi.

KÜLÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI
Fenerbahçe Spor Kulübü resmi intermet sitesi de Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunlarıyla ilgili olarak dün bir açıklamada bulundu. Açıklamada "Yapılan tetkiklerde bazı değerlerin yüksek çıkması üzerine Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün görülen Tarihi Davanın 17. duruşmasına katılamayan Başkanımız Aziz Yıldırım'ın sindirim sistemi ve denge bozuklu şikayetleri olduğu bildirildi" denildi.

UZUN SÜREDİR HASTANEYE GİTMİYORDU
Yıldırım birden fazla rahatsızlığı olmasına rağmen uzun süredir Şişli Etfal Hastanesi'ne gitmiyor, Metris Cezaevi'nin revirinde tedavi oluyordu. Yıldırım pankreas değerleri yüksek çıkmasına rağmen hastanede yatmayıp mahkemeye giderek savunmasına devam etmek istediği ifade edildi.

GÜÇLÜ DURUYOR AMA SİNİR SİSTEMİ SOS VERİYOR!
Rahatsızlığına rağmen şike soruşturması ve davası süresinde güçlü duran ve yayındakilere de moral aşılayan Başkan Aziz Yıldırım, bir yandan kronik hale gelen şeker hastalığı, diğer taraftar organlarında oluşan çeşitli rahatsızlıklar 'denge' sorunu oluşturmaya başladı. Yıldırım'ın sinir sisteminin bundan ister istemez etkilendiği ve bu sebebe bağlı olarak başka rahatsızlıkların oluşmasından endişe edildiği belirtildi.

AĞIZDAN GIDA YOK
Şişli Etfal Hastanesi'nde Yıldırım'ı kontrol eden Prof. Dr. Mehmet Mihmanlı "Pankreas çok önemli bir organ. Onun iltihabı çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Onun için burada bayağı sıkı tetkikler uyguladık. Pankreastaki sıkıntıya yol açan başka bir neden var mı diye sıkı araştırmalara tabi tuttuk" dedi. Mihmanlı şu anda ağızdan gıdayı kestiklerini de sözlerine ekledi.