GÜNDEM YARATACAK İSİM
Beşiktaş yönetiminin takımdaki Portekizli futbolcuların çokluğu nedeniyle rotayı Güney Amerika'ya çevirdiği ve iki sürpriz ismi listesine aldığı öğrenildi. Bu isimleden ilki, bir futbol efsanesi olan Diego Armando Maradona... Dünya Kupası'nda Arjantin'i hedefe ulaştıramayınca görevden alınan tecrübeli hoca, isim olarak Beşiktaş'ı futbol gündemine oturtacak bir isim. Yönetimin, Maradona'nın yakın arkadaşı olan Noray Nakis'le temasa geçtiği de gelen haberler arasında.
MARADONA İLE KADERİ AYNI
Yönetimin ikinci hedefi ise Carlos Dunga... 2006-2010 yılları arasında Brezilya Milli Takımı'nı çalıştıran başarılı hoca, Maradona gibi Dünya Kupası hüsranının ardından görevine veda etmişti. Oynattığı savunma ağırlıklı futbolla Brezilya'da birçok kez eleştiri konusu olan Dunga yaklaşık yıldır takım çalıştırmıyor.
BU KEZ ACELE EDİLMEYECEK
Başkan Yıldırım Demirören'in teknik direktör konusunda bu kez acele karar vermeyeceği, birçok isimle görüşüldükten sonra imzaların atılacağı belirtiliyor.
COPA AMERİCA ZAFERİ VAR
2010 Dünya Kupası hüsranı sonrasında görevden alınan Carlos Dunga, 2007'de Copa America ve 2009 FIFA Konfederasyon Kupası'nda
Brezilya'yı şampiyon yapmı
HER HAREKETİTAM BİR OLAY!
Dünyanın gelmiş geçmiş en önemli futbol yıldızlarından biri olarak gösterilen Diego Armando Maradona, teknik adamlıkta aynı başarıyı yakalayamadı. 2010 Dünya Kupası'nda Arjantin'in erken vedası sonrasında görevden alınan tecrübeli hoca, yaptığı her hareketle gündeme oturmayı
başaran bir isim..