TIMELINE

28 Nisan 2024
Video yayınlandı İsrail karıştı
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde esir tutulan 2 İsraillinin görüntüsünü paylaştı. Yapılan açıklamada, "İsrail bir seçim yapmalı. Ya esirler ya da savaş" denildi. Açıklamanın yapıldığı saatlerde İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi. Tel Aviv, Hayfa, Batı Kudüs başta olmak birçok kentte gösterilere on binlerce İsrailli katıldı. Öte yandan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, esir takası anlaşması yapılması halinde Refah'a operasyon askıya alınacağını iddia ederken İsrail'de aşırı sağcı bakanlar Smotrich ve Ben-Gvir, Refah'a saldırı için Netanyahu'yu tehdit etti.
28 Nisan 2024
Joe Biden karnesi açıklandı
ABD'li araştırma şirketi Gallup, Joe Biden'ın, tüm ABD başkanları arasında ilk dönemi sırasında en düşük desteği alan isim olduğunu açıkladı.
28 Nisan 2024
Jandarma aracı devrildi
Çorum'da karakol komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Tombuloğlu aracın otoyolda şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti.
27 Nisan 2024
Genç kıza metroda taciz
İstanbul Başakşehir’de sabah saatlerinde işe gitmek üzere metroya binen bir genç kız, karşısına oturan yaşlı adam tarafından tacize uğradı. Olayı fark eden kız o anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek tepki gösterdi. Şahıs metrodan inerek hızla uzaklaştı.
27 Nisan 2024
Toz taşınımı kırmızıya boyadı
Bolu'da, Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle kentte gökyüzü kırmızıya büründü; araçlar önce toz, ardından da yağmurla çamurla kaplandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni hava durumu raporuna göre ise önümüzdeki hafta yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak.
27 Nisan 2024
İşte Acun Ilıcalı'nın ilk aşkı!
Acun Ilıcalı, kıyasıya rekabetin arttığı Survivor 2024 All Star programıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Şu sıralar Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte olan ünlü televizyoncu, geçmişte Şeyma Subaşı ve Zeynep Yılmaz'a gönlünü kaptırmıştı. Üç kez evlenen Ilıcalı'nın ilk eşi ise son zamanlarda merak konusu oldu. Banu Ilıcalı'nın annesi olarak bilinen Acun Ilıcalı'nın ilk aşkı, genç kızları geride bırakan güzelliğiyle dikkat çekiyor. İşte Acun Ilıcalı'nın ilk aşkı ve çiftin boşanma hikayesi...
27 Nisan 2024
İş makinesinin altında can verdi
Mersin'in Anamur ilçesinde, toprak kayması nedeniyle bir iş makinesi devrildi. Ormanda yol yapımında çalışan operatör Mustafa Söğüt devrilen iş makinesinin altında kalarak yaşamını yitirdi.
27 Nisan 2024
İsrailli bakan kaza yaptı
İsrail Eğitim Bakanının aracı Kudüs'te kaza yaptı. Araçta bulunan babasının durumunun ağır olduğu aktarıldı.
27 Nisan 2024
Bir aile yok oldu
Balıkesir'in Kepsut ilçesinde adeta facia yaşandı. Bir otomobil TIR ile çarpıştı, çarpışma sonucunda 3 kişilik bir aile tamamen yok oldu. Kaza sonrası ortaya çıkan manzara görenleri dehşete düşürdü.
27 Nisan 2024
Demet Akalın'dan Zuhal Topal'a olay sözler!
Eskiden yakın arkadaş oldukları bilinen ve neredeyse yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Akalın ve Zuhal Topal'ın 10 senedir görüşmedikleri ortaya çıktı. Dobra açıklamalarıyla bilinen Demet Akalın'ın Zuhal Topal'a "Bir daha asla selam vermem" sözleri sonrası magazin gündemi derinden çalkalandı. İşte Zuhal Topal'la 10 yıldır neden küs olduğunu açıklayan Demet Akalın'ın çok konuşulan o sözleri...