TIMELINE

26 Nisan 2024
Alçak tehdide tokat gibi cevap
Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde İsrail temsilcisi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup eden Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR'da Türk başantrenör Ergin Ataman, rakip takımın teknik ekibinden birisinin tehdit dolu sözlerine maruz kaldığını söyledi.
26 Nisan 2024
Sibel Can'ın gerçek ismi ortaya çıktı!
Güzelliği, sesi ve danslarıyla yıllardır sahnelerin tozunu attıran Sibel Can, magazin gündeminin en yakından takip ettiği isimlerden birisi. En son bayramda Kıbrıs'ta sahne alan Sibel Can'a hayranı altın hediye etmişti. Bu görülmemiş jest sonrası Sibel Can hakkında şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Daha önce Hakan Ural ve Sulhi Aksüt ile nikah masasına oturan Sibel Can'ı yıllarca sahne adıyla tanımışız. Meğer Sibel Can'ın gerçek adı...
26 Nisan 2024
Melis Sezen'in dudak estetiği olay oldu!
'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle bir dönem ekran önüne çıkan Melis Sezen, son dönemlerde çılgın danslarıyla magazin gündemine gelmişti. Şimdilerde sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Melis Sezen, son olarak makyajsız halini paylaştı. Ancak ünlü oyuncunun dudakları adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Bazı kesim tarafından ördeğe benzetilen Melis Sezen'in dudağı ve o paylaşımı...
25 Nisan 2024
36 bin istihdam!
Son dakika haberi! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdamına ilişkin Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman doktor istihdam edilecek. Konuya ilişkin bir açıklama da Sağlık Bakanı Farettin Koca'dan geldi. İşte detaylar...
25 Nisan 2024
Haniye'den taziye ziyareti
Son dakika haberi! Geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen ve İstanbul'da bulunan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyaretinde bulundu. İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, böbrek rahatsızlığı nedeniyle 22 Nisan'da tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybetmişti.
25 Nisan 2024
Canan Karatay "Ekmek yerine bunu yiyin" deyip açıklamıştı! Uzmanlar son noktayı koydu
Canan Karatay'ın ekmek yerine önerdiği alternatif yiyecekler, uzun süredir tartışma konusu olmuştu. Ancak sonunda bilim insanları, Karatay'ın önerilerini değerlendirmek üzere harekete geçti. Yapılan araştırmaların ardından uzmanlar, Karatay'ın tavsiyelerinin sağlık açısından ne kadar geçerli olduğunu inceledi.
25 Nisan 2024
"Türkiye'nin konumunu daha iyi anladılar"
Almanya Federal Meclis Başkan Yardımcısı Aydan Özoğuz, Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in Türkiye ziyaretinin çok güzel geçtiğini, Almanya'ya "pozitif bir imajla döndüklerini" söyledi. Heyette bulunan bazı üyelerin bu ziyaretle Türkiye'nin konumunu daha iyi anladıklarını ifade eden Özoğuz, "O nedenle böyle ziyaretler önemlidir. Bu ziyaret ümit ederim ki iki ülke ilişkilerinin biraz daha yoğunlaşmasına vesile olur." dedi.
25 Nisan 2024
Hollanda ilk sırada!
Son dakika haberi! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin son 20 yılda 5.5 kat arttığını ve uluslararası doğrudan yatırımlarda Hollanda'nın Türkiye'deki 1 numaralı ülke olduğunu söyledi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın geçen hafta Hollanda’yı ziyaret ettiğini, cuma günü ise Hollanda Başbakanı Rutte’nin Başkan Erdoğan ile İstanbul’da görüşeceğini hatırlatan Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands, Türkiye’nin mevcut jeopolitik sorunlarla mücadelede oynadığı önemli rolün ve güçlü ikili ilişkilerin altını çizdi.
25 Nisan 2024
Komşu ile kritik temas!
Son dakika haberi! Türkiye ile Yunanistan arasında 2021'de başlayan Pozitif Gündem girişiminin 6'ncı toplantısı için Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Konstantinos Fragkogiannis bugün İstanbul'da bir araya gelecek.
25 Nisan 2024
Feminist Ne Demek? Feminist Kelimesi TDK Sözlük Anlamı Nedir?
Günümüzde sıkça karşılaşılan bir terim olan 'feminist' ve 'feminizm' kavramları, toplumda merak uyandırıyor. Peki, feminist nedir ve kime denir? Feminist yaklaşım ne demek? İşte tüm merak edilenler...