TIMELINE

01 Mayıs 2024
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri
İstanbul'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında sabah erken saatlerde Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Meydana çıkan cadde ve sokaklarda araç parkına izin verilmezken, çöp konteynerleri de kaldırıldı.
01 Mayıs 2024
Araştırma komisyonu toplandı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, toprak kaymasının meydana geldiği Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında yığın liç alanındaki hareketlerin takibi amacıyla konumlandırılmış jeoradar görüş alanının ve sayısının yetersiz olduğunu, firma tarafından risk oluşturan hususların yorumlanmasında gerekli hassasiyetin gösterilmediğini belirtti.
30 Nisan 2024
Stopaj oranları değişti
Son dakika haberleri... Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranları güncellendi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre 6 aya kadar vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 5'ten yüzde 7.5'e yükseldi. 1 yıla kadar olan vadeli hesapların stopaj oranı, yüzde 3'ten yüzde 5'e yükseldi.
30 Nisan 2024
1923'ten 2013'e kadar sıralandı!
Türkiye'de isimlerin tercih edilme sıralaması zamanla değişiyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, hayat şartları ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte çocuklara verilen isimlerde önemli değişimler yaşanıyor. İşte Türkiye'de en çok kullanılan isimler listesi...
30 Nisan 2024
Yasemin Şefkatli'den samimi açıklamalar
İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses 7 Ekim 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz Ocak ayında ikizleri İbrahim Ayel ile Sinan Emir'i kucağına alan Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından samimi açıklamalarda bulundu. Anneliğin zorlukluklarına değinen Şefkatli İbrahim Ayel ile Sinan Emir'in yüzünü ne zaman göstereceğini de duyurdu. İşte Yasemin Şefkatli'nin o paylaşımları..
30 Nisan 2024
PKK'ya ortak operasyon mu yapılacak?
Irak, Türkiye sınırında 30 yıl aradan sonra ilk kez askeri üs kurdu. Son dakika haberine göre Irak'ın kuzeyinde askeri hareketlilik var. Bu ne anlama geliyor? A Haber muhabiri Mert Hacıalioğlu, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'a sordu. Ağar, "Mehmetçik, PKK'nın sözde devletini postallarıyla çiğnemiş olacak. Bunun pek çok sonucu olacak bölgede." dedi.
30 Nisan 2024
Şırnak'tan kahreden haber
Çakırsöğüt Komando Tugayı'na ait askeri aracın Akçay Askeri Üs bölgesi giden yolda devrildi. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30 Nisan 2024
Madrid avantajı kaptı
Şampiyonlar Ligi’nde yarı finallerin perdesi Bayern Münih ve Real Madrid ile açıldı. Nefes kesen maçta 4 gol atılırken, ev sahibi Bayern Münih avatanjı Real Madrid'e verdi. İşte maçta yaşananlar...
30 Nisan 2024
Hazal Kaya ergenlik fotoğrafını paylaştı!
Ali Atay'la 2019 yılında evlenen Hazal Kaya, kısa bir süre sonra da oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Daha sonra Süreyya ile ikinci kez anneliği tadan Hazal Kaya, mutlu evliliğiyle ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alıyor. Şimdilerde ekranlardan uzak yaşam süren Hazal Kaya, yıllar öncesine ait fotoğrafını paylaştı. O hallerini görenler Feriha karakterine gönderme yaptı. İşte Hazal Kaya'nın ergenlik diyerek paylaştığı o fotoğrafı..
30 Nisan 2024
Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul’da Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak’ın 91 yaşında hayatını kaybeden annesi Gülbeyaz Albayrak, Fatih Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.