TIMELINE

27 Nisan 2024
Ancelotti’den Arda Güler bombası!
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon başka takıma kiralık gönderileceğine dair İspanyol basınında son haftalarda çıkan haberleri yalanlayarak Türk futbolcunun takımda kalacağını söyledi.
27 Nisan 2024
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Son dakika haberleri... Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01:30'da merkez üssü Erzincan'ın Tercan ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
27 Nisan 2024
İkinci George Floyd vakası
ABD'nin Ohio eyaletinde polisin gözaltına alırken şiddet uyguladığı Frank Tyson'ın, elleri arkadan kelepçeliyken polisin boynuna bastırması nedeniyle nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı.
27 Nisan 2024
Pastanede silahlı saldırı
Konya'nın Ereğli ilçesinde pastanede oturan iki kişi silahlı saldırının hedefi oldu. Kurşunlardan kaçamayan iki kişiden biri öldü, diğeriyse yaralandı.
26 Nisan 2024
Abi kardeş yüzleşti!
Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 52. Bölümüyle yoğun ilgi gördü. Barbaros’un Çino’yu sorguladığı anlar bölüme damga vurdu.
26 Nisan 2024
Gerçekler açığa çıktı
Sevilen dizi 'Ateş Kuşları', atv ekranındaki 52. Bölümüyle yoğun ilgi gördü. Barbaros'un Gülayşe'ye Çino ile kardeş olduğunu söylemesi ve ikilinin Yonca'ya bakma kararı almaları çok konuşuldu.
26 Nisan 2024
İzmir'de keçiler zehirlenerek can verdi!
Bergama’da meradan sudan içen 10 keçi telef oldu. Yöre halkı, hayvanların ölüm nedenini çöp sızıntı sularının arıtıldığı tesisten doğaya verilen çıkış suyundan su içmesine bağlıyor. Toplu ölümler üzerine harekete geçen Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü arıtma suyundan numune alarak inceleme yapacak.
26 Nisan 2024
Arda Güler aslen nereli?
Real Madrid'e 24 numara formayla transfer olan ve 'dünya devi' olarak nitelendirilen Arda Güler, Real Sociedad ile oynanan karşılaşmada maçın 29. dakikasında fileleri havalandırdı. Maça ilk 11'de başlaya Arda Güler, attığı gol sonrası sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Carlo Ancelotti'nin gözdesi Real Madrid'te 24 numaralı forma sahibi Arda Güler bakın aslen nereli çıktı...
26 Nisan 2024
Arda Güler'in golü olay oldu! İspanya'da La Liga'nın kahramanı oldu! Real Madrid maçında unutulmaz anlar
İspanya La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya geldi. TSİ saat 22'de başlayacak maça, milli futbolcumuz Arda Güler 29. dakikada gol attı. İşte o anlar...
26 Nisan 2024
Rekor tazeledi
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, Adanaspor deplasmanından da 3 puanla ayrıldı. Kalesinde tabiri caizse devleşen Muslera ligde 17. kez kalesini gole kapadı ve sarı-kırmızılılarda kendisine ait bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu geliştirdi.