TIMELINE

30 Nisan 2024
Kamyon ve çekici çarpıştı!
Niğde'nin Ulukışla ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halinde ilerleyen kamyon ve çekici kafa kafaya çarpıştı. Kazada kurtulan olmadı.
29 Nisan 2024
Netanyahu'ya ABD'den koruma kalkanı
Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi, Gazze'ye saldırıları dolayısıyla katil Netanyahu dahil İsrailli yetkililer hakkında yakalama kararları çıkarmaya hazırlanıyor. Bu gelişme sonrası Netanyahu'nun, UCM'nin olası tutuklama kararına ilişkin endişelerini Biden'e ilettiği kaydedilirken ABD yönetimininden skandal koruma açıklaması geldi. ABD yönetimi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya yönelik olası tutuklama kararı iddiasıyla ilgili olarak Uluslararası Ceza Mahkemesinin (UCM) "yetkisinin olmadığını" savundu.
29 Nisan 2024
EuroLeague'den skandal Ataman kararı!
EuroLeague yönetiminden skandal Ergin Ataman kararı! EuroLeague'den skandal Ergin Ataman kararı! EuroLeague yönetimi Panathinaikos koçu Ergin Ataman'a 35 bin Euro para cezası verdi. Panathinaikos ise yapılan kulüp açıklamaları sebebiyle 30 bin Euro cezaya çarptırıldı.
29 Nisan 2024
Mayıs ayında işe girecek, evlenecek, para yağacak burçlar açıklandı
Astroloji meraklılarını heyecanlandıran bir haber var! Mayıs ayında aşk ve para konularında şansları yüzlerine gülecek olan 3 burç belli oldu. Gökyüzündeki enerjilerin olumlu etkileriyle, bu burçlar için önemli fırsatlar kapıda. Özellikle üst üste gelen olumsuz gökyüzü olaylarının ardından bu ay size ilaç gibi gelecek. İşte astrologların açıkladığı o burçlar...
29 Nisan 2024
1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara ve İzmir'de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
29 Nisan 2024
Güler gol sevincinin anlamını açıkladı
Milli futbolcu Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer sürecine ilişkin özel açıklamalara imza attı. Arda Güler, sarı lacivertli takımdan ayrılış süreci ve Madrid'deki takım arkadaşları hakkında konuştu. Son olarak ilk defa Real Madrid formasıyla 11 çıktığı Real Sociedad maçında maçın tek golünü atarak ligdeki ikinci golünü kaybeden Güler, ikonik gol sevincinin anlamını açıkladı.
29 Nisan 2024
Yer yarıldı kamyon içine girdi!
Adana’dan çok ilginç bir kaza haberi geldi... Yol çöktü, seyir halindeki kamyon oluşan çukura düştü. Dev kamyonun neredeyse tamamı çukura gömülürken, olayda can kaybı olmadı.
29 Nisan 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
29 Nisan 2024
Akbank
"Lila Kağıt, Ak Yatırım liderliğinde halka arz ediliyor" haberi için lütfen tıklayın...
29 Nisan 2024
Pınar Altuğ'un görümcesini gördünüz mü?
Çocuklar Duymasın dizisi ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ, kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atatacan ile 2008 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerini Su ismini verdikleri kızlarıyla taçlandıran çift, mutluluklarıyla magazin gündemi tarafından parmakla gösteriliyor. Milyonlar tarafından yakından takip edilen Pınar Altuğ'un görümcesi ortaya çıktı. Yağmur Atacan'ın kız kardeşini görenler "Abisinin kadın versiyonu" şeklinde yorumlarda bulundu. İşte Pınar Altuğ'un görümcesi Yağmur Atacan'ın kız kardeşi...