TIMELINE

23 Eylül 2019
99/4 askerlik yerleri nasıl sorgulanır?
99/4 askerlik yerleri, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Kasım celbinde askere gidecek olan vatandaşlar askerlik yerlerini nasıl sorgulayacaklarını merak ediyorlar. MSB ASAL tarafından yayınlanan duyuruda, konu ile ilgili merak edilen sorular yanıt buldu. Peki, ASAL MSB ile 99/4 askerlik yerleri açıklandı mı? e Devlet giriş ile Kasım celbi yedek subay sınıflandırma sonucu sorgulama nasıl yapılır?
23 Eylül 2019
Türk gazetecilere konuştu: Gerekirse savaşırız
Dünyanın dikkatleri Hindistan ile Pakistan arasındaki Cammu Keşmir krizindeyken Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Türk gazetecilere önemli açıklamalar yaptı. Pakistan ordusunun savaşa hazırlıklı olduğunu söyleyen Alvi, Başbakan İmran Han ile arasındaki diyalogu şu şekilde aktardı: İmran Han önce BM’ye gideyim. Keşmir’e gireceksek gireriz, dedi.
23 Eylül 2019
99/4 askerlik yerleri açıklandı mı?
99/4 askerlik yerleri heyecanla bekleniyor. Kasım celbinde askere gidecek olan vatandaşlar Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelecek müjdeli haberi bekliyor. Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Peki, 99/4 askerlik yerleri açıklandı mı? Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak? İşte ayrıntılar...
23 Eylül 2019
PKK'ya 33 yıllık direniş!
12 Eylül’de Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki PKK saldırısında 7 şehit veren Hiyan aşireti 33 yıldır büyük mücadele veriyor. Bu süre içinde teröre 59 kurban veren aşiret, şehitleri için bir “şehitler anıtı” bile kurdu. Hiyanlılar, “PKK zihniyetini kabul etmedik, son damlaya kadar da etmeyeceğiz” diyor. Aşireti mensuplarından Amil Yatçı, "Babam Hasan Yatçı 1993 yılında 72 yaşındayken 196 mermi ile şehit oldu." dedi.
23 Eylül 2019
23 Eylül Sonbahar Ekinoksu nedir?
Sonbahar Ekinoksu 2019, Google tarafından Doodle olarak hazırlandı. Özel günler için Doodle hazırlayan dev arama motoru Google, her sene olduğu gibi bu yıl da Sonbahar Ekinoksu'nu anasayfasına taşıdı. Sonbahar Ekinoksu ile ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, 23 Eylül Sonbahar Ekinoksu nedir? Sonbahar Ekinoksu nasıl oluşur?
23 Eylül 2019
CHP'li belediyeye haciz şoku!
CHP’li Edirne Belediyesi’ne bağlı Personel A.Ş.’ye, SGK’ya olan 20 milyon lira borcunu ödeyemeyince haciz geldi. Belediye, bölgenin en kıymetli 5 arsasını ipotek olarak gösterdi. Şirketin yönetiminde CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın kardeşi Ramazan Tanal, eski Havsa Belediye Başkanı CHP’li Oğuz Tekin de bulunuyor. AK Parti Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Kerim Kazan, "Son olarak 1 Eylül Barış Günü kapsamında 177 bin liraya konser düzenlendi. Belediye bu konularda tasarruf etsin." dedi.
23 Eylül 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Piyasalardaki gelişmeler nedeniyle dalgalı seyir izleyen dolar/TL, geçtiğimiz hafta 5,65'li seviyeye inmiş ardından Suudi Arabistan'ın petrol tesislerine yapılan saldırı sonrası yukarı yönlü hareket etmişti. Peki, bugün euro ve dolar kuru ne kadar oldu? İşte 23 Eylül güncel döviz kurları...
23 Eylül 2019
Sınırın sıfır noktasına askeri araç sevkiyatı
Fıratın doğusuna yönelik yapılması muhtemel sınır ötesi terör operasyonu öncesi Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesine, zırhlı araç sevkiyatı yapıldı.
23 Eylül 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Piyasalarda yaşanan gelişmeler nedeniyle döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar sonrası altın fiyatlarında da hareketlilik yaşanıyor. Altın fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı merak ediliyor. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatı ne kadar? İşte 23 Eylül canlı altın fiyatı...
23 Eylül 2019
Bakan Çavuşoğlu, KKTC'li mevkidaşıyla görüştü
Son dakika haberine göre Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York’ta, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile bir araya geldi.