TIMELINE

24 Eylül 2019
Lüks araçları taşıyan TIR devrildi
TEM Otoyolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan bir TIR yol kenarına devrildi. Sıfır lüks otomobil taşıyan TIR'ın devrilmesi sonucu, dorsesindeki araçlar büyük hasar gördü.
24 Eylül 2019
Meteoroloji'den son dakika sel uyarısı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Meteoroloji'nin yayınladığı tahminlere göre akşam saatlerinden sonra Ege ve Marmara'nın güneyi için "kuvvetli sağanak yağış" uyarısı yapıldı. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 24 Eylül 2019 Salı hava durumu tahminleri...
24 Eylül 2019
Süper Lig'de zirve yarışı!
Süper Lig puan durumu, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Süper Lig'in 5. hafta maç sonuçlarına puan durumu tablosu yeniden şekillendi. Alanyaspor 13 puanla lider konumda bulunurken, Fenerbahçe 10 puanla 2. sırada yer alıyor. Peki, Süper Lig'de güncel puan durumu nasıl? Hangi takım kaçıncı sırada? İşte Spor Toto Süper Lig 5. hafta güncel puan durumu ve maç sonuçları...
24 Eylül 2019
ABD'den Türkiye'ye yeni teklif! Vergiler düşürülüyor
Son dakika haberine göre; ABD, 100 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşmak için Türkiye'ye yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Teklifin içerisinde F-35 ve patriot paketi, vergi indirimleri gibi konular yer alıyor. ABD'nin yeni teklifini Ankara Büyükelçisi David Satterfiel sözlü olarak Türk heyetine iletti.
24 Eylül 2019
Döviz kurlarında son durum
Dolar son dakika... Döviz kurlarında son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Haftaya 5,70'in üzerinde başlayan dolar/TL, dar bantta seyrediyor. Piyasada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD temasları izleniyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 24 Eylül güncel döviz kurları alış satış fiyatı...
24 Eylül 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyordu. Son dakika bilgisine göre, Avrupa'dan gelen zayıf verilerin bölgede ekonomik yavaşlamaya işaret ettiği endişeleriyle altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, tam altın fiyatı ne kadar oldu? İşte 24 Eylül canlı altın fiyatları...
24 Eylül 2019
İstanbul'da şafak operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltında
Son dakika haberine göre İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda daha önceden belirlenen çok sayıda adrese baskın yapılırken, bu adreslerde bulunan şahıslar da gözaltına alındı.
24 Eylül 2019
Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York'ta KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından kabul edildi. Bakan Çavuşoğlu ayrıca Fas Dışişleri Bakanı Nasser Bourita, Sudan Dışişleri Bakanı Esma Muhammed Abdullah ve Gine Bissau Dışişleri Bakanı Suzi Carla Barbosa ile ayrı ayrı görüştü.
24 Eylül 2019
Thomas Cook'un iflası sonrası Türkiye'de bir ilk!
Tatil için Muğla'nın bazı ilçelerine gelen İngiliz turistlerin ülkesine dönmesi için İngiliz Sivil Havacılık Kurumu tarafından tahsis edilen 471 koltuk kapasiteli yolcu uçağı, Dalaman'daki 222 Thomas Cook yolcusunu Londra'da Gatwick Havalimanı'na götürdü. Airbus 380 tipi yolcu uçağı Türkiye’deki ilk ticari uçuşunu Thomas Cook’un iflasını açıklamasının ardından İngiliz vatandaşlarının ülkesine dönmesini sağlamak için gerçekleştirdi.
24 Eylül 2019
Trump, Moon ile görüştü
ABD Başkanı Donald Trump, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile New York'ta yaptığı görüşmede, Kuzey Kore ile iyi bir ilişki içinde olduklarını ve bu ülkeye yeni yaptırım düşünmediklerini açıkladı. Trump, Kim ile yapması muhtemel üçüncü zirveden önce bu zirveden ne çıkacağını görmek istediğini söyledi.