TIMELINE

21 Eylül 2019
Terör destekçisi ABD yine şaşırtmadı
Dünya S. Arabistan’ın 2 büyük petrol tesisine insansız hava araçları ile yapılan saldırıyı konuşurken ABD’den düşmanca bir adım daha geldi. Pentagon, Fırat’ın doğusundaki YPG/ PKK’lı teröristlere İHA/ drone eğitimi vereceğini açıkladı.
21 Eylül 2019
17 yaşındaki genç babasını öldürdü
İstanbul’un Maltepe ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde baba oğlun tartışması korkunç bir cinayetle sona erdi. Babasını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki çocuk gözaltına alındı.
21 Eylül 2019
Örgütten talimat aldığını itiraf etti
ABD’nin Suriye’deki müttefiki olan PKK fabrika ve ormanları yakıyor. İstanbul’da Şamlar Ormanı’nı yakmaya çalışırken yakalanan 3 PKK’lı talimatı örgütten aldıklarını itiraf etti. Önceki gün Pendik Aydos Ormanı’nı yakmak isteyen Yakup Akman’ın yangını çıkarma anları kameralara yakalandı.
21 Eylül 2019
Uçakta iğrenç olay şoke etti! Görenler şaştı kaldı...
Bir yolcunun uçak seyahati sırasındaki görüntülenen fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Bir yolcu tarafından çekilen ve paylaşılan bu görüntüye tepki mesajları yağdı. İşte hiç kimsenin beraber yolculuk yapmak istemeyeceği küçük nezaket kurallarını görmezden gelen yolcular...
21 Eylül 2019
Baldızıyla fotoğraf paylaşınca... İşte şok eden paylaşım
Diriliş serisinin Diriliş Ertuğrul adlı dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar'ın kız kardeşi Aslışah'ın doğum gününden bir fotoğraf paylaştı. Geçtiğimiz akşam tüm ailenin bir arada olduğu doğum günü kutlamasından ortaya çıkan renkli görüntüler, hem Hülya Koçyiğit hem de Neslişah Alkoçlar hayranlarının yüzünü güldürse de, Düzyatan hayranları için bu durum tam tersi oldu. Diriliş Ertuğrul dizisi ile kariyer hayatında büyük çıkış yakalayan Engin Altan Düzyatan'ın yüzündeki değişiklik herkesi şaşırttı. Hayranları her ne kadar Düzyatan'a ne olduğunu anlayamasalar da, Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'inin yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.
21 Eylül 2019
Bu halini gören "yok artık" dedi! Çok şaşıracaksınız
Pınar Altuğ bu haliyle görenleri şoke etti! Çocuklar Duymasın dizisinde yıllardır hayat verdiği "Meltem" karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ size birazdan "yok artık" dedirttirecek. Pınar Altuğ'un geçmiş yıllardaki fotoğraflarını görenler hayrete düştü. Pınar Altuğ'u daha önce hiç böyle görmediniz. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ'un olay fotoğrafları...
21 Eylül 2019
Suudi Arabistan'a 'Kaşıkçı' şoku! İptal edildi
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul açılışı çerçevesinde New York’ta Suudi Arabistan sponsorluğunda düzenlenmesi planlanan gençlik forumu insan hakları gruplarından gelen tepkiler üzerine iptal edildi.
21 Eylül 2019
ABD'den flaş karar! Yüzlerce asker gönderecek
ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirliklerinin (BAE) talebi üzerine Körfez'e hava savunma konusunda destek sağlamak üzere askeri kuvvet sevk edeceklerini açıkladı.
21 Eylül 2019
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) eğitim gören öğrenciler AÖF yaz okulu sınav sonuçları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Yakın bir zamanda gerçekleştirilen sınavın soru ve cevapları e-kampüs sistemi üzerinden erişime açılmıştı. Şimdi sınava katılan öğrenciler heyecanla AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları nasıl sorgulanır?
21 Eylül 2019
Gardırop Fuat'ı canlandıran Ünal Gürel bakın nereli çıktı!
Kemal Sunal filmlerinde özellikle Gardırop Fuat rolüyle nam salan Ünal Gürel, Yeşilçam filmlerinin efsane isimleri arasında bulunuyor. Unutulmaz filmlerde oynayan ve özellikle Gardırop Fuat, Karbonat Erol rolleriyle tanıdığımız Ünal Gürel yıllar sonra vatandaşlar tarafından yeniden gündeme geldi. Peki, Ünal Gürel nereli? Bakın Yeşilçam filmlerinin usta ismi Ünal Gürel nereli çıktı! İşte Ünal Gürel'in hayatına dair detaylar...