TIMELINE

18 Eylül 2019
Dünya şampiyonu Rıza Kayaalp yurda döndü
Dünya Güreş Şampiyonası'nda dördüncü kez dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp, Türkiye'ye döndü. Kazakistan'da düzenlenen turnuvada grekoromen stil 130 kiloda altın madalyayı kazanan güreşçi, "Şu an tek hayalim olimpiyat şampiyonluğu." dedi.
18 Eylül 2019
Ücretli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı?
Ücretli öğretmenlik sonuçları, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. MEB'e bağlı eğitim kurumlarında ücretli öğretmen olarak görev almak isteyen adaylar 6 Eylül'e kada başvurularını tamamladılar. Peki, ücretli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı? MEB 2019 ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları nasıl öğrenilir?
18 Eylül 2019
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye geneline ait yeni hava durumu raporunu yayınladı. İnternet sitesi üzerinden yayınlanan tahminlerde yurdun genelinde havanın güneşli ve az bulutlu olacağı belirtildi. Sıcaklıkların mevsim normalleri üzerine çıkacağı belirtilirken yer yer 35 dereceyi bulabileceği açıklandı. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 18 Eylül 2019 Çarşamba Türkiye geneli hava durumu tahminleri...
18 Eylül 2019
Yıllar sonra ortaya çıktı! II.Abdülhamid'in hiç bilinmeyen bu projesi...
Osmanlı'nın en çok merak edilen padişahlarının başında gelen II.Abdülhamid, imparatorluğun dört bir tarafında yeni eserler yaptırırken birçok projeye de imza attı. Bugün İstanbul'da bulunan 68 askeri yapıdan, 37'sini yaptıran padişah olan II.Abdülhamid; İstanbul'u dünyanın en önemli kenti haline getirmek için birçok eser tasarladı. İşte sizler için II. Abdülhamid'in hiç bilinmeyen projelerini derledik...
18 Eylül 2019
İstanbullular dikkat! O saatlerde...
İstanbul'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ'tan yapılan son dakika açıklaması ile yatırım programı çalışması ve bakım programı çalışması nedeniyle kesinti yaşanacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da hangi ilçelerde elektrikler kesilecek? İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte 18 Eylül BEDAŞ duyurusu...
18 Eylül 2019
Başkan imzaladı yürürlüğe girdi! Vize Serbestisinde önemli adım
"Avrupa Birliği (AB) ile Vize Serbestisi Diyaloğu Süreci"ne ilişkin kriterlerin karşılanmasına yönelik çalışmalara hız verilmesine yönelik genelde, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
18 Eylül 2019
YKS ek tercih sonuçları açıklandı mı?
YKS ek tercih sonuçları ile ilgili araştırmalar sürüyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS ek tercih bildirimlerinin sonuçları heyecanla bekleniyor. ÖSYM geçtiğimiz günlerde yaptığı son dakika açıklama ile YKS ek kayıt takvimini duyurdu. Bu gelişmelerin ardından ek tercih bildiriminde bulunan öğrenciler sonuçlara kilitlendi. Peki, YKS ek tercih sonuçları açıklandı mı? YKS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS ek kayıtlar ne zaman?
18 Eylül 2019
Gaz maskeleriyle eve girdiler! Sarıyer'de tüyler ürperten olay
Sarıyer'de bir apartmandan kötü kokular yayıldığı ihbarını alan polis olay yerine geldi. Kokunun 55 yaşındaki Kazakistan uyruklu kadının dairesinden geldiğinin anlaşılması üzerine içeri giren polisler, kadının cesedi ile karşılaştı.
18 Eylül 2019
Döviz kurlarında son durum
Dolarda son dakika gelişmesi... Dolar/TL Suudi Arabistan'ın petrol üretiminin saldırı sonrası öngörülenden daha kısa sürede eski haline geleceği haberiyle geriledi. Piyasalarda Fed faiz kararı yakından takip ediliyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 18 Eylül döviz kurları alış-satış fiyatı...
18 Eylül 2019
TEM'de servis minibüsü devrildi! Yaralılar var
TEM Otoyolu'nda içerisinde işçiler bulunan bir servis minibüsü devrildi. Gaziosmanpaşa Sapağı civarında saat 06.00 sıralarında yaşanan kazada araçta bulunan 5 işçi yaralandı.