TIMELINE

07 Eylül 2019
Reyting rekortmeni dizide oynamış! Yıllar sonra ortaya çıktı...
Reyting rekortmeni dizide oynamış! Müge Anlı'nın rol aldığı o dizi yıllar sonra ortaya çıktı! ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı ile reyting rekorları kıran ünlü isim hakkında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında izleyenlerin gönlünde taht kuran ünlü isim oldukça popüler durumda.
07 Eylül 2019
Başkent’te yangın paniği! Bütün bina tahliye edildi
Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 5 katlı bir binanın sığınağındaki elektrik panelinden çıkan yangında dumanlar bütün apartmanı sardı. Ekipler, bütün binayı tahliye etti.
07 Eylül 2019
Kokunç kaza! İkisi de üniversite öğrencisiydi
Kastamonu-Daday karayolu Gölköy köyü mevkiinde yoldan çıkan otomobil takla attı. Kazada emniyet kemeri takılı olmadığı anlaşılan iki üniversiteli genç kız hayatını kaybetti, 2 kişide yaralandı.
07 Eylül 2019
İmamoğlu'nun yalanları iyice kabak tadı verdi!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından israf’ iddiasıyla Yenikapı meydanına çektirilen araçlardan, aralarında derin donduruculu kamyonun da olduğu çok sayıda kamyonet kayıplara karıştı. Araçların, biriken işler dolayısıyla göreve gönderildiği değerlendiriliyor. Peki ihtiyaç fazlası diye iddia adilen Yenikapı'daki hizmet araçlarından kaybolan kamyonetler göreve mi gönderildi?
07 Eylül 2019
Türkiye terörle mücadelede doktrin değiştirdi!
Son dönemlerde yurt içinde ve başta Irak ile Suriye olmak üzere yurt dışındaki kimi bölgelerde de çok etkin bir terörle mücadele süreci yöneten Türkiye, oldukça kritik noktalarda eş zamanlı adımlar atıyor. Operasyonları ayrı ayrı değil topyekün bir şekilde değerlendirmek gerektiğine dikkati çeken Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, "Türkiye terörle mücadelesinde doktrin değişti. Bu süreç Doğu Akdeniz, Irak ve Suriye'yi birlikte kapsıyor. Terör belasını Anadolu'da değil, bu kadim toprakların uzağında karşılayacağımız yeni bir dönemin habercisi" şeklinde konuştu.
07 Eylül 2019
Şenol Güneş'ten Fatih Terim ve ceza yorumu!
A Milli Futbol Takımı'nın yarın Andorra ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu mücadelesi öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Mehmet Zeki Çelik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
07 Eylül 2019
Aynı anda yemin ederek göreve başladılar!
Isparta’da temel eğitimlerini tamamlayan 2019/7. dönem bin 825 uzman erbaş, Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı’ndaki törende silah ve Türk bayrağı üzerine el basarak yemin etti.
07 Eylül 2019
Hollanda'dan tarihi galibiyet!
EURO 2020 Elemeleri C Grubu'nda Hollanda, Almanya'yı 4-2 mağlup etti. Turuncular, tarihte ilk kez Almanya'ya deplasmanda 4 gol attı. Bu sonuçla birlikte Hollanda 3 maçta 6 puanla ulaştı. Almanya ise oynadığı 4 maç sonunda 9 puanda kaldı.
07 Eylül 2019
Bir devrin sonu! Barcelona efsanesi futbolu bıraktı
Dünya futbolunun önemli ismi Samuel Eto'o 38 yaşında aktif futbol yaşantısına son verdi. Afrika futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan olan Kamerunlu isim futbol hayatına nokta koyduğunu açıkladı.
07 Eylül 2019
İşte Şenol Güneş'in ilk 11'i
9 puanlı Ay-Yıldızlı takımımız Euro 2020 Elemeleri'nde puanını 12'ye çıkarmayı hedefliyor. Vodafone Park'taki maç 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İskoçya hakem Donald Robertson yönetecek. Mücadele öncesi takımımızdaki eksiklikler göze çarparken teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'ini belirledi. İşte Güneş'in Andorra karşısında sahaya süreceği ilk 11...