TIMELINE

22 Eylül 2019
Şimdi de Mansur Yavaş kıyım yaptı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, işçi kıyımı için düğmeye bastı. Belediyede 65 işçinin işine son verildi, ardından ise 20 kişi işe alındı. Yıl başına kadar 600 kişinin işine son verileceği ve yeni kadrolaşmaya gidileceği öğrenildi.
22 Eylül 2019
Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Eylül ayının son günlerinde hava sıcaklıkları yurt genelinde 8-10 derece birden düşerken, yüksek kesimlerde de kar yağışı etkili olmaya başladı. Mevsimin ilk karının yere düşmesinin ardından vatandaşlar "bugün hava nasıl olacak?" sorusuna da yanıt aramaya başladı. İşte 22 Eylül 2019 Pazar hava durumu tahminleri...
22 Eylül 2019
Polisi görünce çil yavrusu gibi dağıldılar
Bayrampaşa TEM Bağlantı Yolu'nda Edirne plakalı panelvan bir araçtan şüphelenen polis ekipleri, sürücüye "dur" ikazında bulundu. Sürücü aracı yol kenarına çekip kaçarken, araçta inceleme yapan polis ekipleri yaklaşık 60 göçmenin taşındığını gördü. Polis ekipleri takviye ekip beklerken, yaklaşık 60 kaçak göçmen silahlarını çeken polislere rağmen sağa sola kaçarak izlerini kaybettirdiler.
22 Eylül 2019
TEM girişinde feci kaza! İki araç birbirine girdi
TEM bağlantı yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil, öndeki araca çarptı. Kazanın etkisi ile iki araç da savrularak bariyerlere vurdu. Kaza sonrası araç sürücüleri yaralanırken, araçlar kullanılamaz hale geldi.
22 Eylül 2019
Yanan otomobilini görünce gözyaşlarına boğuldu
İstanbul Zeytinburnu'da gece saatlerinde park halinde bulunan bir araçta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın haberini alan araç sahibi ve eşi olay yerine gelirken, aracın durumunu gören eş gözyaşlarına boğuldu.
22 Eylül 2019
Mısır'da Sisi için yeni çağrı!
İspanya’da yaşayan Mısırlı müteahhit Muhammed Ali, Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi görevi bırakmadığı takdirde cuma günü Mısır'da milyonluk gösteri düzenlenmesi çağrısında bulundu.
22 Eylül 2019
Başkan Erdoğan'a coşkulu karşılama
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta konaklayacağı Peninsula Otel'e gelişinde, Türk vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Erdoğan, otele girmeden önce aracından inerek, Türk vatandaşların bulunduğu yere yürüdü ve vatandaşlarla tokalaşarak, onları selamladı.
22 Eylül 2019
Manchester City Watford’u ezdi geçti
Guardiola’nın talebeleri Watford’u gole boğdu. City ligdeki galibiyet sayısını da 4’e yükseltti. İşte haberin detayları ve 22 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin spor sayfalarından derlediğimiz haber turu...
22 Eylül 2019
Atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberine göre Ticaret Bakanlığı ile Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
22 Eylül 2019
Ankaragücü'nden flaş açıklama! Kural hatası...
Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Ankaragücü'nün resmi internet sitesinden maçta kural ihlali yapıldığı yönünde açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada "Kulübümüzün gerekli başvurularda bulunacağını önemle belirtiriz." denildi.