TIMELINE

15 Eylül 2019
Beyni geliştiren besinler açıklandı! İşte beyin sağlığına iyi gelen mucizevi besinler
Gün içinde yiyip içtiklerimiz sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Fiziksel gelişimde olduğu kadar zihinsel gelişimde de sağlıklı beslenme olmazsa olmazlardan biri. Özellikle sağlıklı bir beyin her bireyin isteyeceği, vazgeçilmez bir nokta. Peki beyin sağlığımızı korumak ve geliştirmek için nasıl beslenmeliyiz? Hangi besinler beyin sağlığının geliştirilmesinde yardımcı oluyor? Uzmanlar beyin sağlığımız için tüketmemiz gereken sağlıklı besinleri sıraladı. İşte sağlıklı bir beyin için mutlaka tüketmemiz gereken besinler listesi...
15 Eylül 2019
Korkutan yangın! Tarihi konak kül oldu
Kastamonu'da gece saatlerinde çıkan yangın sonrası 3 katlı konağın çatı kısmı ve üst katı zarar gördü. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
15 Eylül 2019
Meteoroloji'den son dakika 5 il için kuvvetli yağış uyarısı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan tahminlerde özellikle Kayseri, Sivas, Ordu ve Trabzon çevreleri ile Rize ve Hopa çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Eylül 2019 Pazar hava durumu tahminleri...
15 Eylül 2019
Sahte para kavgasında kan aktı
Batman'da semt pazarında esnaf ile bir müşteri arasında çıkan "sahte para" kavgasında kan aktı. Yaşanan tartışma sonrası meydana gelen kavgada 1 kişi ölürken, biri çocuk 3 kişi ise yaralandı.
15 Eylül 2019
Antalya'da kazanan yok!
Süper Lig'in 4'üncü haftasında oynanan maçta Antalyaspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor 2-2 berabere kaldı. Antalysaspor'da 1984-1987 yılları arasında forma giyen Hasan Elidemir'in vefatı nedeniyle maç öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
15 Eylül 2019
Çankırı'daki sarsıntılar vatandaşı sokağa döktü
Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde gün boyu süren sarsıntılar nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar geceyi sokaklarda geçiriyor. Deprem sonrası sokaklara dökülen vatandaşlar, ateşler yakarak ısınmaya çalışırken bazı vatandaşlar da sokağa kurduğu çadırlarda ve otomobil içerisinde geceyi geçiriyor.
15 Eylül 2019
Korkunç olay! Canını kurtarmak isterken...
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde freni patlayan su tankerinden atlayan sürücü hayatını kaybetti. Freninin patladığı değerlendirilen su tankeri yol kenarında park halinde bulunan bir tıra çarparak durabildi.
15 Eylül 2019
Gece yarısı feci kaza!
Polislerin, drift yaptığı gerekçesiyle kovaladığı bir otomobilin, park halindeki kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15 Eylül 2019
Uyarı üstüne uyarı! Etkisini artıracak
Meteoroloji'den son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu gece saatlerinden sonra Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkisini artırmasının beklendiği belirtildi.
15 Eylül 2019
Kocaeli'de kimyasal madde paniği!
Yalova’da bir tersanede kimyasal maddeden zehirlenen 4 işçinin kaldırıldığı hastanede acil servis ünitesinin tedbir amaçlı kapatılan giriş ve çıkışları tekrar açıldı.