TIMELINE

07 Ocak 2018
Nadal'dan Türkiye'ye anlamlı mesaj
Türkiye Tenis Federasyonu Tenis Aile Birliğinin yürüttüğü "Minik Eller Raket Tutsun" projesine, İspanyol yıldız Rafael Nadal da destek verdi.
07 Ocak 2018
Trump'ın eski başstratejisti Bannon'dan geri adım
ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk yılını anlatan bir kitapta "Trump'ın büyük oğlunu Rusya soruşturması ile ilgili olarak sert sözlerle eleştirdiği" belirtilen Beyaz Saray eski başstratejisti Steve Bannon, sözlerini düzeltti.
07 Ocak 2018
KKTC'de seçim sonuçları belli oldu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, Cumhuriyet Meclisi'nin 50 yeni üyesini belirlemek amacıyla düzenlenen erken genel seçimde Başbakan Hüseyin Özgürgün liderliğindeki Ulusal Birlik Partisi (UBP) yüzde 38 oy alarak birinci oldu.
07 Ocak 2018
Avusturya'da ırkçılara en anlamlı yanıt
Avusturya’nın başkenti Viyana’da geçen yıl doğan çocuklara verilen en popüler isimlerin arasında üçüncü sırada Muhammed ismi yer aldı.
07 Ocak 2018
İdlib'de 4 ayrı patlama: 30 ölü
Suriye'nin İdlib kentinde meydana gelen 4 ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 30 kişinin hayatını kaybettiği, 70'in üzerinde kişinin yaralandığı belirtildi.
07 Ocak 2018
İsrail'den skandal karar! Yasaklandı!
İsrail hükümeti tarafından, "Filistin İçin İsrail'i Boykot Girişimi" olarak bilinen BDS Hareketi'ne destek verdiği gerekçesiyle uluslararası 20 kuruluşun temsilcisinin ülkeye girişi yasaklandı.
07 Ocak 2018
Suudi Arabistan savaş uçağı düştü
Yemen'in Sa'dah kentinde Suudi Arabistan liderliğindeki koalisyon güçlerine ait savaş uçağı düştü. Koalisyon, uçağın teknik bir arızadan dolayı düştüğünü açıkladı. Husi militanları ise uçağın kendilerinin düşürdüğünü iddia etti.
07 Ocak 2018
Arda Turan bombası! Anlaşma sağlandı
Başakşehir, Arda Turan ile anlaşma sağladı
07 Ocak 2018
Efsanevi şarkıcı hayatını kaybetti
Caz efsanesi Ella Fitzgerald'a övgü niteliğindeki "Ella" şarkısıyla dünya çapında ün kazanan Fransız şarkıcı France Gall hayatını kaybetti.
07 Ocak 2018
Sneijder'den Katar açıklaması
Katar ekibi El-Gharafa'ya transfer olan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, yeni bir görev için hazır olduğunu söyledi.