TIMELINE

26 Ocak 2018
Trump'tan geri adım
ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı İslam karşıtı paylaşımlarla ilgili olarak istenirse özür dileyeceğini söyledi.
26 Ocak 2018
Süper Lig'de flaş istifa
Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Beşiktaş maçının ardından istifa ettiğini açıkladı.
26 Ocak 2018
Rus uzmanlar: Rusya askerlerini çekti çünkü...
Türkiye’nin Afrin’deki terör hedeflerine yönelik düzenlediği 'Zeytin Dalı Harekatı', başkent Moskova’da RİA Novosti tarafından düzenlenen yuvarlak masa toplantısında Rus uzmanlar tarafından ele alındı.
26 Ocak 2018
ABD'den Rusya'yı kızdıracak hamle!
ABD yönetimi, Rusya'nın Kırım'ı ilhakını destekledikleri gerekçesiyle 21 kişi ve 9 kurumu daha yaptırım listesine ekledi.
26 Ocak 2018
FETÖ'cü astsubay evinde uyuşturucu yetiştirmiş
Erzincan merkezli 15 ilde, örgütün kripto yapılanmasına yönelik operasyonda yakalanan 19 muvazzaf asker arasındaki bir astsubayın, evinde Hint keneviri yetiştirdiği belirlendi. Uyuşturucu bağımlısı zanlının evinde, şeffaf kaplara dikilen 25 kök Hint keneviri bulundu
26 Ocak 2018
Rıdvan Dilmen'den Vagner Love yorumu
Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşılaştı. Vodafone Park'ta, Beşiktaş ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Fotomaç yazarı Rıdvan Dilmen, ilk 45 dakikayı şöyle değerlendirdi: ...
26 Ocak 2018
Dışişleri'nden Trump'a sert tepki
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy: "ABD Başkanı Trump'ın 25 Ocak'ta Davos'ta İsrail Başbakanı Netanyahu'yla birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında İsrail-Filistin sorunu ve Kudüs'ün statüsü konusunda telaffuz ettiği ifadeleri endişeyle karşılıyoruz." dedi
26 Ocak 2018
Yurtta kalmak istemeyince 1400 dolara kendi evini yaptı!
"Yurtta kalmak istemeyince 1400 dolara kendi evini yaptı!" haberi için lütfen tıklayın...
26 Ocak 2018
Başbakan Yıldırım: "Teröre göz yumamayız"
Başbakan Binali Yıldırım Beyoğlu sohbetlerinde konuştu. Yıldırım, "Fırat Kalkanı hadisesinde 2 bin kilometrekarelik alanda DEAŞ ile en çetin mücadeleyi Türkiye verdi." dedi.
26 Ocak 2018
Sağlık Bakanlığı'ndan TTB'ye kınama
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattığı bir dönemde, TTB'nin yaptığı açıklamanın zamanlamasının düşündürücü ve maksatlı olduğu belirtildi.