TIMELINE

10 Ocak 2018
Yunanistan'dan tarihi adım!
Azınlık mensuplarına miras meselelerinde İslami kuralların yanı sıra Yunanistan Medeni Kanunu'nun da geçerli olması yönünde hazırlanan yasal düzenleme Parlamentoda kabul edildi
10 Ocak 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dev destek
"Cumhrbaşkanı Erdoğan'a dev destek" haberi için lütfen tıklayın...
09 Ocak 2018
Kripto avukat Fidel Okan'ın maskesi düştü!
30 FETÖ imamıyla birlikte Umre ziyareti adı altında darbe toplantısı yaptığı ortaya çıkan kripto avukat Fidel Okan'ın maskesi düştü. Dün CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na hakaret eden bugün ise en azılı CHP'li olan Okan, FETÖ'cüler gibi takiyyenin dibine vurduğunu gösterdi. Son skandalıyla FETÖ ittifakı açıkça ortaya çıkan kripto avukat Okan'a sosyal medyada tepki yağdı.
09 Ocak 2018
Yunanistan'da göstericiler Çalışma Bakanlığını işgal etti
Yunanistan'ın başkenti Atina'da grev haklarına ilişkin yasa tasarısını protesto eden göstericiler, Çalışma Bakanlığı binasını işgal ederek Bakan Efi Ahçioglou'nun odasını bastı.
09 Ocak 2018
HDP'li Hasip Kaplan'dan skandal tweet!
Şırnak eski Milletvekili Hasip Kaplan, provokasyon kokan ırkçı bir tweet attı. Kaplan'ın skandal paylaşımına tepki yağdı. Kaplan'ın tweetleri, HDP içerisinde yaşanan koltuk kavgasını da gözler önüne serdi.
09 Ocak 2018
İncirlik'in evlatlıkları, erkek kardeşlerini arıyor
ABD'LİLERE EVLATLIK VERİLDİLER Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nde görevli ABD'li 2 subaya evlatlık verilen ve ismi 'Michelle' olarak değiştirilen 'Hatice' ile 'Britanny' adı verilen 'Seçil', kardeş...
09 Ocak 2018
Rus askerine TSK’dan yardım eli
Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetlerine ait KIL-158 isimli lojistik destek gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında rahatsızlanan bir personeli için Türk Silahlı Kuvvetlerinden tıbbi tahliye talebinde bulundu.
09 Ocak 2018
Irak'tan Türkiye'ye petrol mesajı
Türkiye ile karşılıklı ticaret, sınır kontrolleri ve özellikle Kerkük ve Musul'dan petrol sevkiyatıyla diğer tüm alanlarda ilişkilerimizin sürmesini istiyoruz. Peşmerge güçlerinin 2003 öncesi sınırlarına geri dönmesi, memur maaşlarının ödenmesi, gümrük, havalimanları ve sınır kapılarının kontrolünün merkezi yönetime teslimi konusunda ısrarımız sürüyor.
09 Ocak 2018
Tunus'ta protesto gösterileri
Başkent Tunus'un Habib Burkiba Caddesi'ndeki Belediye Tiyatrosu önünde toplanan bir grup, yılbaşında hükümetin kemer sıkma tedbirleri kapsamında gelen zamları protesto ederek yürüyüş düzenledi.
09 Ocak 2018
Erdoğan'dan herkesi gülümseten Vida yorumu
"Erdoğan'dan herkesi gülümseten Vida yorumu" haberi için lütfen tıklayın...