TIMELINE

03 Ocak 2018
Mahir Ünal'dan Meral Akşener'e tokat gibi yanıt
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, FETÖ'nün 'koruyup kollayın' dediği İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğunu duyuyoruz" açıklamasına sert sözlerle cevap verdi. Devletin yerli yerinde olduğunu ve 24 saat görev yaptığını belirten Ünal, "Böyle bir şey olmaz. Böyle bir şeyi konuşmak her şeyden önce sorumsuzluktur. Bu bir iç savaş çığırtkanlığıdır" dedi.
02 Ocak 2018
Heniyye'den intifadanın etkinleştirilmesi çağrısı
Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, ABD'nin Kudüs kararıyla mücadele için İsrail ile çözüm ve normalleşme sürecinin sona erdirilmesi ve intifadanın etkinleştirilmesi çağrısı yaptı.
02 Ocak 2018
İşte 2018 model Galatasaray
"İşte 2018 model Galatasaray" haberi için lütfen tıklayın...
02 Ocak 2018
Çavuşoğlu'ndan Almanların çarpıtmalarına sert tepki
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çocuk katili terör örgütüyle pazarlık yapmak için ön şart ortaya koyduğumuz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır"
02 Ocak 2018
Beşiktaş - Adalar seferleri yeniden başlayacak
Yolcu azlığı gerekçesiyle karşılıklı olarak kaldırılan seferlerin, yaz tarifesiyle yeniden başlayacağı bildirildi
02 Ocak 2018
CHP'den ilginç İran açıklaması!
Türkiye'de ağaç bahanesiyle başlatılan dış destekli darbe girişimine açıkça destek veren CHP'den ilginç bir İran açıklaması geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, İran'daki protesto gösterilerinin tesadüf olmadığını söyledi.
02 Ocak 2018
İsrail: 3 ay içinde ülkeyi terk etmezseniz...
İsrail, ülkeye sığınmak isteyen çoğu Eritreli ve Sudanlı yaklaşık 40 bin Afrikalıyı, 3 ay içinde ülkeyi terk etmemeleri halinde süresiz hapse atılacakları yolunda uyardı.
02 Ocak 2018
ABD'den flaş İran hamlesi! BMGK'yı acil toplantıya çağırdı
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, İran'da devam eden protestolarla ilgili BM Güvenlik Konseyi'ne acil toplanma çağrısı yapacaklarını duyurdu
02 Ocak 2018
Diyanet'ten FETÖ ayarlı medyaya yalanlama
FETÖ ayarlı medya Sözcü ve Cumhuriyet'in "kız çocuklarının erken yaşta evlenebileceği" ile ilgili haberine Diyanet İşleri'nden yalanlama geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet İşleri'nin kız çocuklarının erken yaşta evlenebilecekleri şeklinde açıklamada bulunduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu ve kesinlikle gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
02 Ocak 2018
Erdoğan'dan Baykal'a 'geçmiş olsun' telefonu
CHP Antalya Milletvekili Baykal'a "geçmiş olsun" dileklerini tekrar ileten Erdoğan, Almanya'daki tedavi süreci hakkında bilgi aldı