Hekimoğlu 6. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hekimoğlu teşhisin doğruluğundan şüphe ediyor!

Salı akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Hekimoğlu dizisi bu akşam 5. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Hekimoğlu, hasta Cihan Yenerler için ALS teşhisinin doğruluğundan şüphe ediyor. Öte yandan İpek, klinikte hasta bakmayı Hekimoğlu için bir oyun haline getirmeye çalışıyor. İzleyiciler heyecan dolu bölümün bitmesinin ardından Hekimoğlu 6. bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 28 Ocak 2020, 22:22 Güncelleme 28 Ocak 2020, 22:23
Hekimoğlu 6. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hekimoğlu teşhisin doğruluğundan şüphe ediyor!

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu'nun yeni bölümündeki olaylar izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Yeni bölümde ünlü müzisyen Cihan Yenerler ALS tanısıyla Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırılıyor. Cihan Yenerler, hastalığı ilerleyince yeniden klarnet çalamayacağını anlayıp tüm umudunu yitirir. Hekimoğlu ise ALS teşhisinin doğruluğundan şüphe ediyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Hekimoğlu 6. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ünlü müzisyen Cihan Yenerler ALS tanısıyla Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırılır. Cihan Yenerler, hastalığı ilerleyince yeniden klarnet çalamayacağını anlayıp tüm umudunu yitirir.

HEKİMOĞLU ŞÜPHE EDİYOR

Hekimoğlu ise ALS teşhisinin doğruluğundan şüphe eder. Ne var ki İpek, vaka ile Mehmet Ali'nin ilgilenmesini ister.

HEKİMOĞLU'NUN DURUM KARŞISINDAKİ TEPKİSİ

Son kararları Mehmet Ali'nin verecek olması ve Hekimoğlu'nun bu durum karşısındaki tepkisi diğerleri için yeni olduğu kadar eğlenceli bir durumdur.

İPEK PLANINDA BAŞARILI OLABİLECEK MİDİR?

Öte yandan İpek, klinikte hasta bakmayı Hekimoğlu için bir oyun haline getirmeye çalışır. Mehmet Ali, Hekimoğlu'nun kararlarını uygulamaya devam edecek midir? En önemlisi Cihan Yenerler yeniden klarnet çalabilecek midir?